REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
34
Šarūnas Jasikevičius (nuotr. Fotodiena.lt)

Kauno „Žalgirio“ krepšininkams nepavyko pradėti Naujų metų skambia nata Eurolygoje.

34

Kauno „Žalgirio“ krepšininkams nepavyko pradėti Naujų metų skambia nata Eurolygoje.

REKLAMA

Penktadienio vakarą Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniai po dramatiškos ir permainingos kovos namuose 79:84 nusileido Maskvos CSKA ekipai.

Po dvikovos vykusioje spaudos konferencijoje žalgiriečių strategas dėkojo sausakimšai areną užpildžiusiems sirgaliams.

„Visų pirma norisi padėkoti gerbėjams, kurie jau seniai išpirko bilietus į šias rungtynes. Tai dar vienas sunkus mūsų pralaimėjimas, nors eilinį kartą įrodėme, kad Eurolygoje galime kovoti su visais.

Dvikovos pradžioje mane stipriai nuvylė, kad CSKA atrodė labiau išalkę nei mes. Vėliau pavyko sugrįžti į rungtynes, tačiau galiausiai priešininkai mus palaužė“,- kalbėjo Šaras.

Neįprastai mažai kalbėjęs Š. Jasikevičius netrukus prisiėmė atsakomybę: „Jau ne pirmą kartą pralaimėjo dvikovą pačioje pabaigoje. Nenoriu kaltinti savo žaidėjų – kaltas esu ir aš, matyt neparuošiu komandos iki galo“

REKLAMA
REKLAMA

Trenerį ypač nuvylė dvikovos pabaigoje padarytos žalgiriečių klaidos, kuriomis sėkmingai naudojosi priešininkai.

Jis pripažino, kad žalgiriečius labai išbalansavo žaidėjų traumos, o pastarąjį komandos laikotarpį įvardijo labai sunkiu.

REKLAMA

Š. Jasikevičius rungtynių metu daug diskutavo su teisėjais, bei užsidirbo techninę pražangą, tačiau spaudos konferencijos metu atsisakė kalbėti apie jų darbą.

„Geriau aš jau nieko nesakysiu, ir nedalinsiu pinigų už dyką. Jau geriau tuos pinigus paaukosiu Rimo Kaukėno labdaros fondui, jis tikrai žinos, ką su jais daryti“,- ironiškai kalbėjo Šaras.

Kauniečiai kitas Eurolygos rungtynes žais ateinantį antradienį (sausio 8 d.) namuose prieš Stambulo „Anadolu Efes“ klubą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų