REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Yra kelios grožio gudrybės, be kurių vizažistė, viena žaviausių Lietuvos moterų Deimantė Kazėnaitė neįsivaizduoja savo makiažo.

Yra kelios grožio gudrybės, be kurių vizažistė, viena žaviausių Lietuvos moterų Deimantė Kazėnaitė neįsivaizduoja savo makiažo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Moteris teigia, kad šiandien dirbdama grožio srityje jaučiasi lyg žuvis vandenyje ir dalinasi patarimais, kaip išmokti pamilti save bei pasidaryti pritrenkiantį makiažą.

REKLAMA

– Prasidėjus naujiems metams, kaip vertinate praėjusius metus ir kuo šiandien gyvenate?

– Šiuo metu gyvenu įdomų gyvenimą, turiu daug skirtingų veiklų ir mažai laisvo laiko. Vizažistės darbas – pagrindinė veikla, tačiau socialiniai tinklai, fotosesijos, su grožiu ir mada susiję reklaminiai projektai taip pat užima didelę dalį mano laiko.

Praėjusius metus įvardinčiau kaip niekad sėkmingus, ypač bendradarbiavimo sferoje. Žinoma, po tiek darbų jau norėtųsi poilsio, tačiau nesiskundžiu ir džiaugiuosi nuveiktais darbais.

REKLAMA
REKLAMA

– Ar galėtumėte vizažistės darbą pavadinti savo svajonių darbu?

– To svajonių darbu nepavadinčiau, nes niekada apie tai nesvajojau, tačiau nepaisant to, dabar būdama vizažiste jaučiuosi lyg žuvis vandenyje. Anksčiau, kaip dauguma jaunų žmonių, dėmesį telkiau tik į rimtus mokslus, išsilavinimą ir neleidau sau svajoti apie tokią veiklą, kuri man būtų artima širdžiai. Vis dėlto, dabar labai džiaugiuosi, kad galiausiai leidau sau tai atrasti.

– Tikriausiai, dirbant vizažiste, retai galima jus išvysti be makiažo?

– Nustebsite, tačiau vizažistės dalia tokia, kad kasdien, nesant išskirtinei progai, dažausi minimaliai, tačiau mėgstu makiažo priemones ir eksperimentus su jomis. Taip pat kartais odai leidžiu pailsėti ir nesidažau visiškai. Galbūt dėl to daugelis ir duoda man mažiau metų, nei yra iš tiesų?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

– Jei reikėtų išsirinkti vieną makiažo priemonę, kokia ji būtų?

– Niekaip negalėčiau išsirinkti vienos, mažiausiai reikėtų įvardinti tris: bet kokia antakių, veido kontūravimo priemonė ir pudra.

– Atskleiskite, be kokių gudrybių neįsivaizduojate savo makiažo?

– Savo makiažo neįsivaizduoju be gaivios ir spindinčios veido odos, o šį efektą suteikia švytinti pudra, kitaip tariant, highliter’is.

Taip pat atliekant makiažą antroje vietoje pagal svarbumą yra antakiai – natūralūs ir vešlūs. Šiems efektams išgauti naudoju kelias priemones: antakių pieštuką, šešėlius arba gelį, kuriais pabrėžiu ir suformuoju antakius, o vėliau būtinas fiksavimo gelis, su kuriuo sušukavus plaukelius į viršų išgaunu vešlumo įspūdį.

REKLAMA

Ir trečia būtina gudrybė makiaže – putlintos lūpos. Renkuosi šiek tiek tamsesnio atspalvio pieštuką lūpoms apvesti, o lūpų viduje naudoju šviesesnės spalvos lūpdažį.

– Rūpinantis savo grožiu ir gera savijauta, be abejonės, svarbus ir poilsis, tad ką dažniausiai veikiate laisvalaikiu?

– Laisvalaikio turiu nedaug, tačiau visuomet pasirūpinu geru ir kokybišku miegu. Požiūris, kad mažiau pamiegosiu, daugiau nudirbsiu – neveikia, tik gerai išsimiegojusi galiu būti produktyvi.

Kalbant apie laisvalaikį, jį dažniausiai leidžiu sportuodama arba su draugais. Stengiuosi vadovautis principu, jog gyvenimas per trumpas, kad jį skirtume vien tik darbams ir savo tikslų įgyvendinimui, todėl stengiuosi neužmiršti savo artimųjų bei bičiulių.

REKLAMA

Taip pat man labai patinka maistas, todėl dažnai savaitgaliais arba darbo dienomis vakarieniauju restoranuose, išbandau naujas vietas bei skonius. Esu tokia, kad negaliu valgyti nuobodžiai ir man reikia vis kažko naujo.

– Dirbant vizažiste ir bendraujant su daugybe moterų, tikriausiai tenka jas ir išklausyti bei pabūti psichologės vietoje. Galbūt atskleistumėte, apie ką moterys dažniausiai nori išsipasakoti ir dėl ko išgyvena?

– Manau, kad mes – moterys, esame labai panašios ir dažniausiai išgyvename dėl panašių problemų: svorio, figūros, odos būklės. Pastebiu, kad tokiose situacijose dažnai moterys klaidingai nukreipia savo energiją: graužia save, kankina dietomis, vietoj to, kad subalansuotų mitybą, pasirūpintų miego ir sporto režimu bei, tiesiog, save mylėtų.

Tokiais atvejais visada akcentuoju, kad neprivalome visos būti lieknos, vienodų apimčių ir panašios išvaizdos. Svarbiausia, kad gerai jaustumėmės būtent savame kūne, o tai galime pasiekti aktyviai gyvenant, užsiimant mėgstama veikla ir rūpinantis savo sveikata.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų