REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Penktadienis vieniems Zodiako ženklams prognozuojamas produktyvus ir sėkmingas. Kitiems, deja, patariama svarbių reikalų tvarkymą atidėti kitai savaitei.

Penktadienis vieniems Zodiako ženklams prognozuojamas produktyvus ir sėkmingas. Kitiems, deja, patariama svarbių reikalų tvarkymą atidėti kitai savaitei.

REKLAMA

Sausio 04 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Viskas, kas vyksta, tik gyvenimo pamokos. Jei kas nors šiandien neišeis, nieko baisaus. Svarbu, kad suvoktumėte, kam to reikia. Labiau seksis tiems, kurių veikla susijusi su kolektyviniais laimėjimais. Neblogai jausis ir įsimylėjusieji, gera diena romantiškam pasimatymui.

Tauras

Reikalai krypsta į gera, atsiveria galimybės: tai gerųjų permainų laikas. Pasisekimas garantuotas, tad dėl nieko nesijaudinkite. Galite sulaukti netikėto aukšto asmens užtarimo, paramos. Vis dėlto įvykių neskubinkite.

Dvyniai

Prasideda pripažinimo, išaukštinimo metas. Viskas, kas šiandien įvyks, taps naudinga jūsų karjerai. Po pietų su svarbiu pageidavimu ar pasiūlymu tiktų kreiptis į vadovybę.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Palanki diena: nepraleiskite geros progos pakeisti aplinkinių, o ypač partnerių, sutuoktinio nuomonę apie save ir pakoreguoti įsisenėjusius keblius santykius. Gera proga draugiškai atnaujinti nutrūkusius ryšius. Kvieskite į namus geriausius šeimos draugus.

REKLAMA

Liūtas

Tylos, poilsio ir ramybės metas, ne itin tinkamas reikalams tvarkyti. Pasinaudokite jums siūloma pagalba ir tarpininkavimu, na, o patys pasistenkite likti šešėlyje. Praleiskite šią dieną savo malonumui.

Mergelė

Problemos spręsis, reikalai pakryps naudinga linkme, jei jų imsitės nuo ryto. Tiesa, nereikia labai persistengti, ypač po pietų.

Svarstyklės

Pelnytų gerų pokyčių, dovanų laikas: likimas jums parengęs malonių staigmenų. Palanku spręsti finansines problemas. Galima pirkti vertingus, prestižinius daiktus sau, artimiesiems, namams. Būkite linksmesni ir meilesni bendraudami su antrąja puse.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Gera diena įvairiems reikalams tvarkyti, bendrauti, rinkti informaciją, užmegzti reikalingas pažintis. Romantiškas metas, kai netikėtai gali užsimegzti naujas jausmas (galbūt žmogui, kurį jau seniai pažįstate). Daugiau bendraukite su artimaisiais.

Šaulys

Reikalams tvarkyti laikas netinkamas, nebent tai būtų susiję su jūsų namais, šeima, paveldėjimu. Būtų puiku, jei galėtumėte likti namie ir svarbesnius reikalus sutvarkytumėte telefonu, internetu.

Ožiaragis

Tai džiaugsmo, nuoširdumo metas. Jums viskas sklandžiai klojasi. Palankesnė bus pirmoji dienos pusė, tad verta susitikti su svarbiais asmenimis, užsitikrinti jų paramą ilgesiam laikui. Tiks imtis svarbių reikalų, spręsti sudėtingas tiek veiklos, tiek asmeninio bendravimo problemas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Prasidės naujų, didelių laimėjimų metas. Tiesa, šiandien spręskite kasdieniškas, paprastas, nedideles problemas: kad nusiramintumėte ir sėkmingai įžengtumėte į Ožiaragio valdas, būtina įveikti smulkius, įprastus kliuvinius.

Žuvys

Reikia stiprinti jau esamus partneriškus ryšius, nors galite įgyti ir naujų, patikimų sąjungininkų bei įtakingų globėjų, dosnių rėmėjų ir susižavėjusių gerbėjų (meilės reikalai irgi seksis). Tai palankus metas viešiems susitikimams, deryboms, įvairiems susitarimams.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų