REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
51
M. Katleris atvėrė paslaptingo kebabų restorano duris: VIP svečiai neslėpė nuostabos (nuotr. Fotodiena.lt)

Šiandien pasirodė pirmosios žinios apie tai, kad vos 2018-ųjų vasarą duris atvėręs komiko Manto Katlerio restoranas išgyvena ne pačius geriausius laikus.

51

Šiandien pasirodė pirmosios žinios apie tai, kad vos 2018-ųjų vasarą duris atvėręs komiko Manto Katlerio restoranas išgyvena ne pačius geriausius laikus.

REKLAMA

Visai neseniai apie tai prabilo ir pats humoristas.

Visą tiesą jis atskleidė socialinio tinklo „Instagram“ asmeninėje paskyroje.

„Šiandien atsikeliu su ta mintim, kad manęs laukia kol kas didžiausias pasirodymas gyvenime – Kaunas su 7 tūkstančiais žmonių. Bet, aišku pirmas dalykas, kurį pamatau, tai žurnalistų žinutės apie kebabinės uždarymą.

Nu ką, katė išlindo iš maišo, tai tarsiu porą žodžių. Taip, tai tiesa. Nuo sausio 1 d. „Katlerio Kebabai“ uždarė duris. Dirbom 6 mėn. (5 mėn. ilgiau nei Mios restoranas). „Jammi“ mėsa ilgiau stovi šaldytuve, nei kad mūsų kebabinė dirbo (juokiasi). Pardavėm daug kebabų, bet ne tiek, kad užtektų išlaikyt 180 kvadratinių metrų patalpą pačiame Vilniaus centre.

Turėjau seniai tokią svajonę turėti savo vietą, pabandžiau, nepaėjo. Aišku, visiems svarbiausia, kiek bapkių prapi*au. Nedaug. Į bankrotą tikrai nesueisiu. 3-4 vestuvės su Stonkum ir ant savų... Man tai skaudi tema tikrai nėra, sutiksit mane bare, galim iš to pasijuokt. Juokingiausia tai buvo paskutines dvi savaites, kai visi emigrantai rašo: „oi, blemba, grįšim į Lietuvą, tikrai paragausim tavo kebabų“… „Tikrai nebeparagausit“, – galvoju. 

REKLAMA
REKLAMA

Su visais darbuotojais atsiskaityta iki paskutinio cento ir vargu ar rasit bent vieną, su kuriuo buvo elgtasi prastai. Džiaugiuosi šita patirtimi, it was a wild ride nuo pat pradžių. Daug išmokau, daug galiu ir kitiem patart“, – kaip visuomet nestokodamas humoro rašė M. Katleris.

REKLAMA

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad bendrovėje „Makarena“, kuri valdo M. Katlerio restoraną, šiuo metu oficialiai dirba tik 2 darbuotojai, nors dar lapkritį ten įdarbinta buvo 20 žmonių.

Kavinė taip pat pakeitė ir savo darbo laiką – anksčiau visomis savaitės dienomis dirbęs restoranas atsidarydavo tik penktadieniais-sekmadieniais.

Dar anksčiau humoristas atskleidė, kad po nelengvų atrankų restoranas pagaliau įgijo ir personalą, o padavėjams teko atlikti keletą testų, kad kuo geriau įsidėmėtų, iš kokių sudedamųjų dalių gaminami patiekalai.

REKLAMA
REKLAMA

M. Katleris užsiminė ir apie tai, kad idėja atidaryti tokį restoraną, gimė dar pernai, tačiau iškart buvo galvota ir apie tai, kad tai tikrai nebus standartinė vieta, kurioje galima gauti kebabų.

Ir išties, restorane lankytojams atveriama 76 sėdimų vietų erdvė nė iš tolo neprimena standartinio kebabų kioskelio.

Veikiau – stilingą miesto kavinę. Klientams čia bus siūloma paskanauti itin kokybiško greitojo maisto.

„Tai nebus įpareigojanti vieta su baltomis staltiesėmis ir servetėlėmis. Pasiūlysime patiekalų iš geros mėsos. Patys kepsime net kebabų blynus. Meniu kol kas nebus labai platus, nes norėjome, kad viskas visuomet būtų labai šviežia. Galvojame net konservuoti daržoves patys. Tiesa, pasiūlysime ir kebabų su žuvimi. Bus ir su starkiu, ir su lašiša, ir su skumbre. Meniu bus kintantis“, – žadėjo M. Katleris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Koncepciją kūrė pusantrų metų

Paprašytas plačiau pristatyti savo restorano koncepciją, Mantas neslėpė, kad nuo idėjos iki dienos, kuomet tenka atverti restorano duris, įveiktas netrumpas kelias. Idėja apie tokios vietos įkūrimą gimė pernai. Tada tebuvo svarstoma lankytojams pasiūlyti kebabų. Su bičiuliais aptarinėjant ir galimus pavadinimus, Manto neapleido mintis, kad maitinimo įstaigos pavadinime turėtų būti žodžiai „kebabas“ ir „restoranas“.

„Kai gryninome idėją, visai rimtai pažiūrėjome į žodį „restoranas“. Ši maitinimo įstaiga tikrai nebus standartinė kebabinė, kaip daugeliui galėjo susidaryti įspūdis“, – pabrėžė M. Katleris. Restorane lankytojams atveriama 76 sėdimų vietų erdvė nė iš tolo neprimena standartinio kebabų kioskelio. Veikiau – stilingą miesto kavinę. Klientams čia bus siūloma paskanauti itin kokybiško greitojo maisto.

REKLAMA

„Tai nebus įpareigojanti vieta su baltomis staltiesėmis ir servetėlėmis. Pasiūlysime patiekalų iš geros mėsos. Patys kepsime net kebabų blynus. Meniu kol kas nebus labai platus, nes norėjome, kad viskas visuomet būtų labai šviežia. Galvojame net konservuoti daržoves patys. Tiesa, pasiūlysime ir kebabų su žuvimi. Bus ir su starkiu, ir su lašiša, ir su skumbre. Meniu bus kintantis“, – tąkart sakė M. Katleris.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų