REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kol Lietuvoje buvo palydimi 2018-ieji ir sutinkami 2019-ieji, pirmosiomis šių metų valandomis Marijampolės mieste įvyko kraupi avarija. Policijos atstovai patvirtino, kad per šią apie 3 val. nakties įvykusią avariją žuvo trys žmonės, dar trys patyrė įvairių sužalojimų.

Kol Lietuvoje buvo palydimi 2018-ieji ir sutinkami 2019-ieji, pirmosiomis šių metų valandomis Marijampolės mieste įvyko kraupi avarija. Policijos atstovai patvirtino, kad per šią apie 3 val. nakties įvykusią avariją žuvo trys žmonės, dar trys patyrė įvairių sužalojimų.

REKLAMA

Nelaimė nutiko miesto pakraštyje esančioje Šermukšnių gatvėje, kur greitis yra apribotas iki 50 km./val. Bet išvydus sumaitotų automobilių „VW Golf“ ir „AudiA4“ nuotraukas, galima spėti, kad leistinas greitis buvo stipriai viršytas.

Automobiliu „VW Golf“ vyko vyras (gimęs 1978 m.) su žmona (1980 m.), du jų vaikai (2002 m. ir 2007 m. gimimo ) bei vieno iš berniukų draugė (2002 m.). „Audi A4“ vairavo girtas (1,27 promilės alkoholio) kariškis (gimęs 1990 m.).

Kovoja dėl vaikų gyvybių

Per eismo įvykį žuvo „VW Golf“ vairuotojas, jo žmona ir 2002 m. gimęs sūnus. Pastarojo bendraamžė draugė ir penkeriais metais jaunesnis brolis buvo skubiai išvežti į ligoninę. Iki šiol jie guli reanimacijoje. Medikai kovoja dėl jų gyvybių, bet detalesnės sveikatos būklės nei jie, nei policijos atstovai pateikti negalėjo.

REKLAMA
REKLAMA

Ligoninėje trumpam buvo atsidūręs ir „Audi A4“ vairuotojas. Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos grupės vyresnioji specialistė Sigita Šatienė patvirtino, kad kariškis iš įvykio vietos pasišalino, tačiau buvo surastas laukuose ir pristatytas į ligoninę dėl sužalojimų, patirtų eismo įvykio metu. Vėliau jis buvo perkeltas į areštinę.

REKLAMA

Šiuo metu jau yra aišku, kad šiandien bus kreipiamasi į teismą dėl „Audi A4“ vairuotojo suėmimo. Tą naujienų portalui tv3.lt patvirtino Marijampolės apylinkės prokuratūros prokuroras Kęstutis Jasaitis:

„Šiandien po pietų kreipsimės į teismą dėl įtariamo avarijos kaltininko suėmimo. Dar nežinau, kuriam laikui prašysiu jį suimti.“

Įvykio aplinkybių nedetalizavęs prokuroras prasitarė, kad tikėtina, jog viena iš nelaimės priežasčių galėjo būti greičio viršijimas. Prie sunkinančių aplinkybių prisidės ir girtumas.

Įtariamasis – karininkas

Naujienų portalas tv3.lt jau rašė, kad Naujametę naktį Marijampolėje įvyko siaubinga tragedija, per kurią žuvo mažiausiai trys žmonės. Bendrasis pagalbos centras pranešė, kad 03.06 val. skubios pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Marijampolė, Šermukšnių g automobilyje prispausti penki žmonės. Į avarijos vietą iš karto atsiųsti ne tik medikai, bet ir gelbėtojai.

REKLAMA
REKLAMA

Policijos departamentas pranešė, kad 3.04 val. susidūrė du automobiliai: „Audi A4“ ir „VW Golf“. Pastarasis automobilis per avariją buvo nublokštas į griovį, būtent jame ir buvo prispausti žmonės.

„Audi A4“ vairuotojas (gim. 1990 m.) iš avarijos vietos pasišalino, vėliau jis buvo surastas laukuose. Dėl sužalojimų jis buvo nuvežtas į ligoninę. „Audi A4“ vairuotojui nustatytas lengvas girtumas.

Pranešama, kad skaudų eismo įvykį galimai sukėlęs asmuo yra Vytenio bendrosios paramos logistikos batalione (Marijampolė) tarnaujantis profesinės karo tarnybos vyresnysis eilinis (g. 1990 m.), tarnybą pradėjęs 2016 m.

Asmuo šiuo metu sulaikytas, eismo įvykį tiria policija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų