REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečiadienis daugeliui Zodiako ženklų prpgnozuojamas gan palankus, tačiau kai kuriems reikia vengti labai svarnių sprendimų. laukia finansiniai rūpesčiai.

Trečiadienis daugeliui Zodiako ženklų prpgnozuojamas gan palankus, tačiau kai kuriems reikia vengti labai svarnių sprendimų. laukia finansiniai rūpesčiai.

REKLAMA

Sausio 02 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Aktuali bus konkurencinė kova, juridiniai reikalai. Suskubkite, jei norite pratęsti sutartis, išsiaiškinti nesusipratimus. Nebaisios bus jokios problemos, jei šalia turite patikimą draugą. Kaip tik šiandien turbūt pamatysite, ar tikrai taip yra.

Tauras

Diena bus geresnė, jei neiššvaistysite per daug pinigų ir nenuvilsite gero draugo, pažįstamo, jeigu jam kažką prižadėjote. Gali išsispręsti skolų, kreditavimo klausimas arba kaip tik susidursite su įtampa finansų srityje ir teks ieškoti sprendimo.

Dvyniai

Domėsitės abstrakčiais bei susijusiais su užsieniu, mokslu susijusiais dalykais, planuosite perspektyvas. Kažkokių kliūčių gali kilti dėl jūsų ar kitų žmonių sunegalavimo.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Itin svarbūs jums bus profesinio gyvenimo, karjeros klausimai, arba darbų krūvis tiesiog dar neleis galvoti apie šventes. Tik nedemonstruokite griežtumo ir valdžios daugiau nei būtina. Mokėkite išklausyti kitus, dalintis nauda.

REKLAMA

Liūtas

Šiandien teks būti aktyviems, visuomeniškiems. Gerai, jei prie to prisidės darbštumas. Tai, ką galite padaryti šiandien, neatidėkite rytojui. Jeigu turite galimybių artimuosius, taip ir padarykite, nebūkite šykštūs.

Mergelė

Šiandien venkite aplinkos, kurioje lengva pasigauti infekciją, patirti nervinę įtampą. Leiskite sau daugiau ilsėtis. Jei liksite ramūs ir paslaptingi, galite tikėtis malonių akimirkų, kurias atneš bendravimas su artimais žmonėmis.

Svarstyklės

Regis, jus džiugins meilė. Tačiau gali liūdinti artimų žmonių bėdos, vyresnio amžiaus šeimos narių nepasitenkinimas, irzlumas, įkyri kritika. Stenkitės neužsikrėsti jų nuotaika.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Šią dieną gali kartinti nebent pinigų stygius, nes kaip tyčia visur bus siūlomos neblogos prekės, gundoma nuolaidomis. Daugiau dėmesio skirkite vaikams.

Šaulys

Šiandien jums nestigs optimizmo ir aktyvumo. Vis dėlto rimtai dirbti nesinorės arba trukdys artimųjų ar draugų skambučiai, prašymai. Kur kas labiau patiks maloniai susirašinėti su gerbėjais bei flirtuoti ir reklamuotis.

Ožiaragis

Šeiminiuose santykiuose tikėtina įtampa. Reikalinga savianalizė, kad susivoktumėte jausmų labirintuose. Nedarykite skubotų išvadų, jei dominantis žmogus pasielgė netinkamai. Būkite atlaidesni pagyvenusiems šeimos nariams.

Vandenis

Gera nuotaika gali kiek apsiniaukti, jei paaiškės, kad vėluoja atlyginimo pervedimas, trūksta pinigų ar pan.

Žuvys

Viešoje veikloje, darbe reikėtų elgtis atsargiai, nes gana lengva neįtikti jus vertinantiems. Daug dėmesio skirsite mitybai, higienai, sveikatos ir grožio klausimams, manydami, kad tai svarbiausia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų