REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
50
Karolina Meschino (nuotr. Instagram)

Praėjusią savaitę socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino patyrė tikrą siaubą – internete nutenkinti intymūs vaizdo įrašai, kuriuos mergina anksčiau buvo siuntusi savo buvusiam vaikinui Jonui Misevičiui.

50

Praėjusią savaitę socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino patyrė tikrą siaubą – internete nutenkinti intymūs vaizdo įrašai, kuriuos mergina anksčiau buvo siuntusi savo buvusiam vaikinui Jonui Misevičiui.

REKLAMA

Nuo to laiko mergina išgyveno tikrą siaubą, o apie savo išgyvenimus bei žingsnius, kuriuos darė, kad užbaigtų šią istoriją, atvirai pasakojo savo sekėjams.

Vėlų sekmadienio vakarą socialiniuose tinkluose mergina dar kartą kreipėsi į juos, o ypatingai dėmesį kvietė atkreipti merginas.

„Paskutinės dvi paros buvo nenusakomai sunkios, skaudžios man ir mano artimiesiems, gyvenime nesu buvusi taip viešai pažeminta ir išjuokta. Dabar kai esu jau šiek tiek nurimusi, man nereikia ir NENORIU KAD MANĘS GAILĖTUMĖT, rašau šį postą ir nepaleidžiu šios istorijos, nes tokie įvykiai yra per dažna ir per daug didelė problema šiuolaikinėje visuomenėje, noriu įrodyti su šia istorija, jog teisingumas laimės ir jog nei viena mergina nėra nusipelniusi patirti to ką šiomis dienomis patyriau aš. Šmeižtas, grasinimai, privačios informacijos platinimas, masinis bulizmas… ypač tos nuotraukos pornografinio turinio kuriose buvau net ne aš… jei man būtų kokie 16 metų gal manęs dabar jau ir nebebūtų, žinant kokia esu emocionali ir jautri.

Yra TŪKSTANČIAI savižudybių atvejų dėl panašių priežasčių, daugybė merginų man parašė jog jos, ar jų draugės, pažįstamos yra patyrusios tą patį! Privačių nuotraukų, video platinimą, o kaip visi tie kur prisigalvoja žeminančių faktų ir piktybiškai skleidžia?! Manau 90% merginų yra tai patyrusios ir skaudžiai išgyvenusios, bet galbūt jautėsi bejėgės, negalinčios tam pasipriešinti. Noriu kad visos susivienytume ir palaikytume viena kitą! NESIGĖDYKIM savo seksualumo, savo kūno, tokiais atvejais turime išlikti stiprios ir nesislėpti, negailėti savęs, o kalbėtis, nelaikyti savyje, o kovoti ir sugėdinti tuos beširdžius šlykštynes, kurie platina tokią medžiagą piktybiškai ir mėgaujasi mūsų skausmu. Sunku suvokti, kad taip nehumaniškai elgiasi žmones...

REKLAMA
REKLAMA

Labai džiaugiuosi, kad su labai stiprių teisininkų ir jūsų pagalba jau yra pašalinta daug video iš internetinės erdvės, žinau jog visų plėtros sustabdyti nepavyks, tačiau svarbiausia, jog yra didelis sąrašas žmonių vardų ir pavardžių, kurie dalinosi mano privačia informacija internete IR BUS NUBAUSTI. Pinigus, kuriuos pavyks surinkti už moralinę žalą, sugalvosiu būdą kaip padėti ar paaukoti tuos pinigus merginoms, kurios kenčia tą patį ir kurios neturi sąlygų pasisamdyti advokatus. Jūsų palaikymas yra nežemiškas, jaučiuosi be galo laiminga jog yra dar gerų žmonių ir kiekvienas jūsų žodis man reiškia be galo daug! Ačiū, tikiu jog galime pakeisti ir parodyti kokia tai smarkiai nuvertinta problema!!!“ – rašė K. Meschino.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų