REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Visi su nekantrumu laukė Naujųjų metų. Štai, jie ir atėjo. Vieni tokių švenčių metu duoda sau naujus pažadus, kiti – stengiasi kurti įvairiausius planus. Tačiau, kas iš tiesų 2019 metais laukia visų Zodiako ženklų, atskleidžia astrologas Naglis Šulija.

Skaityk lengvai

Visi su nekantrumu laukė Naujųjų metų. Štai, jie ir atėjo. Vieni tokių švenčių metu duoda sau naujus pažadus, kiti – stengiasi kurti įvairiausius planus. Tačiau, kas iš tiesų 2019 metais laukia visų Zodiako ženklų, atskleidžia astrologas Naglis Šulija.

REKLAMA
Skaityk lengvai

Tv3.lt transliacijos metu astrologas Naglis Šulija drauge su portalo skaitytojais pasidalino naujomis 2019 metų prognozėmis.

Tam, kad transliacijos metu būtų paprasčiau papasakoti apie visų Zodiako ženklų prognozes, astrologas jas išskyrė pagal keturias žinomas stichijas, kurias pateikiame jums žemiau.

UGNIES STICHIJA (Avinas, Liūtas, Šaulys)

„Šiais metais ypač aktyvus bus Šaulio ženklas. Šio ženklo atstovai kitais metais bus absoliutūs sėkmės čempionai. Dabar tinkamiausias laikas jiems kibti į didelius projektus, skintis patiems kelią į karjerą. Tokia didinga Šaulio sėkmė persiduos ir kitiems ugnies ženklams – Avinui ir Liūtui“, – sako astrologas N. Šulija.

ŽEMĖS STICHIJA (Ožiaragis, Jautis ir Mergelė)

„Saturnas yra Ožiaragio ženkle, jis ramiai eina link tikslo. Tas ramaus ėjimo link tikslo atspalvis naujais metais lydės ir kitus žemės ženklus – Jautį bei Mergelę. Kalbant apie Jautį – į šį ženklą įžengė Urano planeta ir tiems, kurie gimė pačioje Jaučio ženklo pradžioje, gyvenimas pradės verstis aukštyn kojomis. Tai galios gimusiems tik ženklo pradžioje. Versis aukštyn kojomis gyvenimas ne blogąją, bet gerąją prasme. Viską reikės daryti nei blogiau, nei geriau, o kitaip. Jaučio ženklo atstovai stabilūs, nekenčia revoliucijų, tačiau gyvenimas viską apvers aukštyn kojomis“, – atskleidžia astrologas.

REKLAMA
REKLAMA

ORO STICHIJA (Svarstyklės, Vandenis ir Dvyniai)

„Šiais metais oro stichija nebus niekaip įtakojama – nei gerai, nei blogai. Nieko daugiau tiksliau pasakyti negalime. Sakykime, kad Dvyniai, Svarstyklės ir Vandenis gyvens kitais metais įprastu režimu. Nei kažkaip ypatingai blogai, nei ypatingai gerai“, – patikina pašnekovas.

REKLAMA

VANDENS STICHIJA (Vėžys, Žuvys ir Skorpionas)

„Šios stichijos Zodiako ženklai naujais metais gali susidurti su bėdomis. Tiesiai prieš Vėžio ženklą nuolatos slankios Saturnas. Vadinasi, Vėžiai gali susidurti su situacija, kuri yra kliūtis, problema, bėda asmeniniame arba dalykiniame gyvenime. Ką daryti? Kantriai palaukti. Vėžiams beliks ramiai stebėti, prisitaikyti ir laukti, kol aplinkybės pasikeis, tai galios gimusiems centrinėje ženklo dalyje“, – sako N. Šulija.

„Kalbant apie Žuvis, jos – meniškos, bochemiškos asmenybės. Juodasis Mėnulis dabar yra Vandenio ženklo pabaigoje, o kovo mėnesį jis pereis į Žuvų ženklą. Ką tai joms suteiks? Tai reiškia, kad jų vidinė būsena pradės svyruoti nuo nulinės iki absurdinės. Nulis – nieko neišeis, čia pat vidinė būsena gali šokti į priešingą, absurdo, būseną. Abu dalykai nebus pagrįsti. Tokia būsena gali įtakoti sprendimus, jau nekalbant apie nuotaiką. Ką tada daryti? Aplinkiniai galėtų dažniau prieiti prie Žuvų, juos apsikabinti, o pačios Žuvys turėtų paprašyti aplinkinių daugiau globos ir patarimų, padėti apsispręsti. Skorpiono ženklas kitais metais bus paliktas pats su savimi, dėl ko jis labai apsidžiaugs“.

Visą pokalbį su TV3 sinoptiku, astrologu N. Šulija žiūrėkite čia: 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų