REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
17
Gaisras Kėdainių rajone (Vaidos Girčės nuotraukos)

Kalėdų paskutinės valandos Kėdainių rajone paženklintos tragedija. Sprogus dujų balionui, vIsiškai sudegė didžiulis rąstinis namas. Po nuodėguliais rastas žuvęs vyras. Dar trims žmonėms pavyko išsigelbėti.

17

Kalėdų paskutinės valandos Kėdainių rajone paženklintos tragedija. Sprogus dujų balionui, vIsiškai sudegė didžiulis rąstinis namas. Po nuodėguliais rastas žuvęs vyras. Dar trims žmonėms pavyko išsigelbėti.

REKLAMA

Tragiškas vaizdas pasitinka atvykstančius į Jaugilių kaimą Kėdainių rajone. Iš pirmos kaimo trobos telikę apanglėję rąstai ir kyšo mūriniai kaminai.

„Labai gaila, baisiai išsigandom, net miegot negalėjom“, – sako kaimynė Bronislava.

Įsišėlusias liepsnas gesino net keturi ugniagesių ekipažai. Antrosios Kalėdų dienos vakare čia galimai nutekėjus dujoms įvyko sprogimas ir liepsnos kaipmat apėmė kone visą pusantro šimto kvadratų rąstinį namą.

„Iš tolo matėsi, bet žiauriai buvo viskas. Išploviau lėkštes, virtuvėj užgesinsiu šviesą… Užgesinau ir iš karto pastebėjau per virtuvės langą, kad jau ne naujametinis apšvietimas, kažkas ne taip. Sušukau: „Vyrai!“, žiūriu – dega“, – tragišką naktį prisimena kaimynė Regina.

REKLAMA
REKLAMA

64-erių namo šeimininkė apsvilo rankas, apdegė plaukus, namuose tą vakarą buvęs svečias dėl nudegimų atsidūrė Kauno klinikose. O štai moters sugyventiniui gaisras baigėsi tragiškai – po kelių valandų jau sutramdžius liepsnas vyro kūnas aptiktas po nuodėguliais katilinėje.

REKLAMA

„Jos tas vyras, kur gyveno, gal draugas. – O dar vienas vyras buvo? – Pas tą Gražinos draugą buvo draugas dar vienas atvažiavęs ir dar čia vienas iš kaimo buvo. Trise buvo, o jinai buvo grįžus iš darbo“, – pasakoja kaimynė Bronislava.

Žmonės sako girdėję, kad čia galimai kilo konfliktas, kai iš darbo parėjusi moteris sudrausmino Kalėdas įsišventusius vyrus. Vienas jų pyktelėjo ir išėjo į kitą kambarį. Netrukus ir įvyko sprogimas. Tad ekspertai dar tikrina versiją, ar dujų balionas nebuvo pažeistas tyčia. Kaimas sukrėstas.

„Vagis sienas palieka, gaisras nieko. Kaip jai ten vargšei atsitiko, neįsivaizduoju“, – sako kaimynė Elena.

REKLAMA
REKLAMA

Laimei, į ūkinius pastatus, kurių net keli, ugnis nepersimetė, o ten buvo daug gyvulių ir paukščių. Ir po gaisro kieme vaikštinėjo pulkas vištų ir amsėjo trys šunys.

„Labai gerai gyvena, ji pensininkė, bet vis dėlto dirbo, rimta moteris, negaliu nė pusės blogo žodžio sakyt, negerenčioji, nieko negali sakyt apie ją tikrai“, – apie kaimynę pasakoja Bronislava.

Žmonės pamena, kad moters šeimoje jau ne pirma tokia tragedija. Krakių seniūnas sako, kad prieš porą dešimtmečių neaiškiomis aplinkybėms kilus gaisrui liepsnose žuvo jos tėvas su draugais.

Daugiau – TV3 reportaže:

   

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų