REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai penktadienį sieks trečiosios iš eilės pergalės Eurolygoje. Žalgiriečiai svečiuose kovos su Gran Kanarijos „Herbalife“.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai penktadienį sieks trečiosios iš eilės pergalės Eurolygoje. Žalgiriečiai svečiuose kovos su Gran Kanarijos „Herbalife“.

REKLAMA

Kauniečiai laimėjo ketverias iš pastarųjų penkerių elitinio žemyno turnyro rungtynių ir pakilo į šeštąją vietą – 7 pergalės ir 7 pralaimėjimai. Tiek pat pergalių turi ir turnyro lentelėje žemiau esančios Milano „Armani Olimpia“, Miuncheno „Bayern“ ir „Barcelona“ klubai.

„Herbalife“ sąskaitoje – 5 laimėjimai, 9 nesėkmės, 13 vieta. Tokį pat pergalių ir pralaimėjimų balansą turi ir 12-oje pozicijoje esanti Pamaskvio „Chimki“ komanda. Las Palmo ekipa dabar suklupo du sykius iš eilės, nors prieš tai buvo šventusi tris pergales paeiliui.

Ispanijos klubo Achilo kulnas – gynyba. „Herbalife“ į savo krepšį praleidžia net 89,4 taško. Tai prasčiausias rezultatas lygoje. 15-oje vietoje esanti Stambulo „Darussafaka“ praleidžia 85,7. „Žalgiris“ leidžia varžovams įmesti 81,2 taško.

REKLAMA
REKLAMA

Las Palmo krepšininkai žaidžia gana rezultatyviai – įmeta 81,8 taško. Šioje srityje Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniai oponentus lenkia minimaliai – 82,5.

REKLAMA

Kauniečiai akivaizdžiai lenkia oponentus ir pagal tritaškių taiklumą – atitinkamai 39,9 ir 34,5 proc. Žalgiriečiai daug geriau meta baudas – 80,1 ir 72,8 proc.

Iš statistikos komponentų „Herbalife“ labiausiai lenkia „Žalgirį“ pagal perimtus kamuolius – 6,9 ir 4,9. Abi komandos išprovokuoja daugiausia pražangų turnyre: Lietuvos klubas – 24,6, Ispanijos – 22,1.

Las Palmo ekipa neturi ryškesnio puolimo lyderio. Daugiausia taškų – 10,9 – pelno įžaidėjas amerikietis buvęs Vilniaus „Ryto“ krepšininkas Clevinas Hannah. Tačiau jis dabar gydosi traumą. Jo tautietis puolėjas Christopheris Evansas renka po 10,3 taško.

REKLAMA
REKLAMA

Kitas buvęs „Ryto“ žaidėjas atakuojantysis gynėjas iš JAV DJ Strawbery įmeta po 8,9 taško. „Herbalife“ gretas neseniai papildė puolėjas Siimas-Sanderis Vene, kuris anksčiau atstovavo „Žalgiriui“. Jis per du mačus pelnė po 9 taškus, aikštėje praleido vidutiniškai 12 minučių. Estas tritaškius meta 44,4 proc. taiklumu.

„Herbalife“ komandoje net devyni krepšininkai pelno po 7 ar daugiau taškų.

Ispanijos klube neseniai pasikeitė treneris. Salvo Maldonado pakeitė Victoras Garcia. Su juo „Herbalife“ Eurolygoje šventė dvi pergales ir patyrė tiek pat nesėkmių.

„Žalgiris“ su Gran Kanarijos komanda Eurolygoje susitiks pirmą kartą.

Las Palmo krepšininkai stringa Ispanijos čempionate, kur tarp 18 ekipų užima vos 15 vietą – 4 pergalės ir 9 pralaimėjimai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vaizdo transliacijų internetu platforma tvplaypremium.lt, „TVPlay Sports“ ir „TVPlay Sports+“ kanalai iš viso tiesiogiai parodys ketverias 15-ojo turo rungtynes.

Transliacijų tvarkaraštis:

gruodžio 27 d.

19.00 val. „Darussafaka“ – „Olympiacos“ (tvplaypremium.lt; „TVPlay Sports“),

20.50 val. „Maccabi“ – „Armani Olimpia“ (tvplaypremium.lt; „TVPlay Sports+“);

gruodžio 28 d.

20.45 val. „Panathinaikos“ – CSKA (tvplaypremium.lt; „TVPlay Sports+“);

21.45 val. „Herbalife“ – „Žalgiris“ (tvplaypremium.lt; „TVPlay Sports“).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų