REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
55
Vitalijus Cololo (nuotr. Organizatorių)

Aktorius ir laidų vedėjas Vitalijus Cololo jau kurį laiką atrodo gerokai pasikeitęs. Akivaizdu, kad su skirtingomis dietomis vis kovojęs vyras pagaliau eina trokštamu keliu – jam pavyko atsikratyti daugybė kilogramų. 

55

Aktorius ir laidų vedėjas Vitalijus Cololo jau kurį laiką atrodo gerokai pasikeitęs. Akivaizdu, kad su skirtingomis dietomis vis kovojęs vyras pagaliau eina trokštamu keliu – jam pavyko atsikratyti daugybė kilogramų. 

REKLAMA

Kokia buvo Tavo lieknėjimo patirtis?

Galiu pasakyti, kad esu išbandęs visas įmanomas dietas, tačiau visi šie bandymai buvo neveiksmingi. Tai buvo vien savęs apgaudinėjimas ir kankinimas. Skaičiavau kalorijas – viskas baigėsi tuo, kad nuolat buvau alkanas. Užuot suvalgęs gabalą mėsos, valgiau kibirą kopūstų. Nebuvo jokio valgiaraščio! Turėjau rinktis valgyti ne tai, kas skanu ir malonu, o tai, kas turi mažiau kalorijų. Aš tiesiog rijau, kimšau pilvą mažai kalorijų turinčiu maistu. Buvo nemalonu ir neskanu.

Tam tikru metu laikiausi dietologų sudėlioto valgiaraščio, tačiau jame kiekvieną dieną buvo ryžiai, vištienos filė ar tunas. Ilgai taip negalėjau! Labai greitai nebegalėjau net pažiūrėti į tuną, ryžius ar vištieną. Buvo koktu!

REKLAMA
REKLAMA

Šiokį tokį rezultatą pasiekti pavyko, tačiau neilgai trukus vėl priaugau tą patį svorį.

Kokia buvo motyvacija sulieknėti būtent dabar?

Nors sportas man niekada nebuvo svetimas, aš visada buvau putlus. Negalėčiau pasakyti, kad man buvo sunku vaikščioti, vis dėlto savo gyvenime norėjau teigiamų permainų! Pamaniau, galbūt, jei numesiu svorio, gausiu naujų vaidmenų…

REKLAMA

Kaip sužinojai apie Stokholmo dietą?

Kadangi dirbu šou versle, bendrauju su žmonėmis, kurie šią dietą išbandė. Tai televizijos veidai Natalija Bunkė, Liepa Mondeikaitė ir Aušra Kilkuvienė. Internete pilna apgaulingų kitų dietų rezultatų fotografijų ir išgalvotų sėkmės istorijų. Tačiau šie žmonės yra realūs, jiems ši dieta padėjo sumažinti svorį ir pagerinti gyvenimo kokybę.

Kaip sekėsi laikytis dietos?

Man labai patiko, kad čia buvo daug naujų receptų, kuriuos išbandė ir mano šeima. Sužinojau, kad pakeitus kurį nors riebų produktą, bendras skonis ne tik netampa prastesnis, jis net pagerėja! Mano valgiaraštyje atsirado daugiau įvairių produktų. Valgis pasidarė labai lengvas ir skanus. Visiškai pasikeitė mano organizmo veikla.

REKLAMA
REKLAMA

Prieš šią dietą visą laiką gėriau papildus medžiagų apykaitai gerinti, nes kaskart pavalgius skaudėjo skrandį. Buvau prie to įpratęs ir laikiau tai norma. Tačiau dabar valgydamas ir po valgio jaučiuosi patogiai! Po kitų dietų žmonės tampa suvargę ir pikti, o šiuo atveju – anaiptol.

Pirmą savaitę numečiau 5 kilogramus ir tai yra daug. Iš viso atsikračiau 21 kilogramo. Žmonės jau pastebi, koks vedžiau laidą dar visai neseniai ir koks esu dabar. Teko drabužius sumažinti du kartus!

Daugelis sako, kad labai brangu, tačiau tai netiesa! Nereikia sėdėti ilgoje eilėje pas dietologą. Galiu tvarkyti savo reikalus ir su mitybos specialistu susisiekti nuotoliniu būdu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kad pagerinčiau savo būklę, laikiausi Stokholmo dietos, nes ji visavertė. Tu valgai vitaminus, baltymus, angliavandenius, riebalus – viską, ko reikia! Ši dieta man buvo malonumas! Taip pagerinau savo gyvenimo kokybę ir esu labai patenkintas!

Ką norėtum pasakyti žmonėms, turintiems didesnį antsvorį?

Reikia pradėti mylėti save! Mes nesame dietologai, negalime sudaryti sau valgiaraščio patys! Leiskite prie to dirbti profesionalams ir pamatysite rezultatus!

Visi putlūs žmonės įprastai sako, kad jiems ir taip gerai. Bet jie net neįsivaizduoja, kaip nerealu gali būti... Tai sugebės kiekvienas!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų