REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Diena bus labai prieštaringa. Džiugins romantiški nuotykiai, vaikų išdaigos, tačiau vakaras gali pateikti nemalonių staigmenų. Galbūt su tuo bus kažkaip susijusi auganti karta, mylimas žmogus.

Avinas Diena bus labai prieštaringa. Džiugins romantiški nuotykiai, vaikų išdaigos, tačiau vakaras gali pateikti nemalonių staigmenų. Galbūt su tuo bus kažkaip susijusi auganti karta, mylimas žmogus.

REKLAMA

Tauras Norėsis viską sudėlioti į vietas, iš karto matyti savo darbų, pastangų rezultatus. Regis, nelabai pasitikite kolegomis, vadovais. Manote, kad esate verti daugiau pagarbos, geresnio atlygio. Neskubėkite reikšti pretenzijų.

Dvyniai Šiandien spręsite rebusus, susijusius su asmeniniais bei dalykiniais santykiais. Į vakarą darysitės kategoriškesni, piktesni. Jums lengva bus apkaltinti kitą žmogų, bet sunku atleisti, suprasti. Tam stigs ir kantrybės, ir geranoriškumo.

Vėžys Tikriausiai būsite nusiteikę aiškintis santykius, kovoti dėl finansinių bei verslo interesų, visuomeninės ir socialinės padėties ar kitų svarbių dalykų. Vakare gali prasiveržti nevaldomos aistros, pavydas. Tai pakenktų meilės, draugystės santykiams.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Tikriausiai viskas bus gerai, jei svarbiausius reikalus sutvarkysite iš ryto. Jeigu jums labai svarbus yra autoriteto klausimas, tai vakare atsiras priežasčių nerimauti. Baiminsitės, kad neišaiškėtų garbės nedarantys dalykai.

REKLAMA

Mergelė Nekokie popieriai dalykinėje veikloje. Pravartu kai kuriuos darbus pavesti kitiems asmenims. Ypač nemaloni antroji dienos pusė, nepalanki naujovėms bei įsipareigojimams.

Svarstyklės Iš ryto seksis bet kokie darbai. Tačiau laiko stoka gali trukdyti parodyti gerus ketinimus. Venkite abejotinų komercinių sandėrių. Jei pirksite techniką, reikalaukite garantijos, tvarkingų dokumentų.

Skorpionas Jausitės pavargę, todėl džiaugsitės, jei kiti už jus rūpinsis praktiniais reikalais. Iš gandų sužinosite tai, ko jums reikia ir galėsite planuoti savo veiksmus. Kita vertus, gausite ir tokios informacijos, kuri nežada nieko gero.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Iš ryto neblogai seksis darbuotis, mokytis, tačiau popiet sustiprės nervingumas, impulsyvumas. Į bėdą gali patekti artimas žmogus. Labai lengva išprovokuoti šeimynines scenas ir per jas patirti traumų, nuostolių.

Ožiaragis Rytas bus darbingas, produktyvus. Jūsų sumanumas leis išvengti nuostolių ir užtikrins naudą. Tačiau popiet prarasite kantrybę, savitvardą. Galite pasielgti neatsakingai.

Vandenis Šiandien galite sudarinėti sutartis, dėl kažko svarbaus tartis, derėtis. Tačiau jei tuo užsiimsite vakare, maža tikimybė, kad išeis į naudą. Su artimaisiais arba sveikata susijusios problemos gali jus išmušti iš vėžių.

Žuvys Šiandien pakaks rūpesčių. Labiausiai jums rūpės, kas vyksta su artimais žmonėmis bei jūsų santykiais. Jeigu lipsite jiems ant kulnų su priekaištais bei kritika, nesitikėkite meilių žodžių. Vakare galima tikėtis agresijos atvejų, pavydo scenų.

vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų