REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
9
Šventinė TV3 programa (nuotr. Organizatorių)

Šventinėms Kūčių, Kalėdų ir Naujųjų metų sutiktuvių dienoms TV3 parengė smagią programą, kuri tikrai nudžiugins ir suaugusius, ir vaikus.

9

Šventinėms Kūčių, Kalėdų ir Naujųjų metų sutiktuvių dienoms TV3 parengė smagią programą, kuri tikrai nudžiugins ir suaugusius, ir vaikus.

REKLAMA

Jei TV3 šventinė programa būtų Kūčių patiekalai, tai tikrai visi apsivalgytų.

Visą Kūčių dieną TV žiūrovai galės mėgautis vaikiškos animacijos skanėstais, šeimų filmų užkandžiais, kino klasikos desertais: „Mažasis Kalėdų senelio padėjėjas“, „Sniego karalienė 2“, „Kalėdų karštinė“. O vakare, kai prie stalo susirinks visos mylinčios širdys, namus užlies Lino Adomaičio muzikos magija – šventinis koncertas „Vandenynai֧“. Skambės tokie muzikos perlai kaip „Vandenynai“, „Ar tu ją matei?“, „Lūpos kaip vyšnios“, „Aš pavydžiu sau“, „Pasaulis gražus“, „Saulės pėdomis“ ir naujausi atlikėjo kūriniai.

Pirmą Kalėdų dieną bus daug juoko, nuotykių ir jaukaus nuoširdumo su filmais vaikams ir visai šeimai: „Trys Kalėdų uodegėlės“, „Palikti sniegynuose“, „Nykštukas Nosis“, o vėliau – tikras žvaigždžių vakaras – Jubiliejinis Kastyčio Kerbedžio koncertas „Amžinai“ su populiariausiais hitais, tokiais kaip: „Sustok, traukiny“, „Pienių vynas“, „Dėl tavęs“, „Nakty“ bei dainos iš naujojo albumo „Amžinai“, o po jo įspūdingo filmo premjera – „Žvaigždžių karai. Galia nubunda“.

REKLAMA
REKLAMA

Antrą Kalėdų dieną šventinę nuotaiką toliau kurs gausybė nuotaikingų filmų vaikams ir visai šeimai: Kalėdų karštligė 2, „Mikė Pūkuotukas“, „Sniego šunys“, „Ledo šalis“, „Ledinis karštis“, „Olafo nuotykiai ledo šalyje“ ir romantinė komedija „Piršlybos“.

REKLAMA

Šventiniai stebuklai iš ekranų kris ir paskutinę metų dieną – džiugins „Geležinis Vilis“, „G būrys“, „Ledynmetis. Mamuto Kalėdos“, „Vienas namuose 4“, o sutikti naujuosius kvies įspūdingas Ingos Valinskienės naujametinis koncertas „Aš laimINGA“, kuriame skambės dainos iš naujojo albumo ir geriausi visų laikų hitai.

Yra posakis – kaip sutiksi Naujus metus – tokie jie ir bus. Tai gi, TV3 pasirūpino, kad pirmąją 2019-ųjų dieną netrūktų džiaugsmo ir geros nuotaikos su smagiais filmais: „Keturkojis hercogas“, „Džiunglių knyga 2“, „Boltas“, „Karaliaus Saliamono kasyklos“, o vakare, kai vaikai jau bus sumigę, ypatingas desertas suaugusiems – „Nepatyręs“.

Spalvingų ir įspūdingų naujųjų kartu su TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų