REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien daugeliui netrūks tiek teigiamų, tiek neigiamų įspūdžių. Vieni stengsis susitelkti į darbus, kiti ieškos meilės nuotykių. Tiesa, konfliktų ir ginčių jų kelyje taip pasitaikys. 

Šiandien daugeliui netrūks tiek teigiamų, tiek neigiamų įspūdžių. Vieni stengsis susitelkti į darbus, kiti ieškos meilės nuotykių. Tiesa, konfliktų ir ginčių jų kelyje taip pasitaikys. 

REKLAMA

Gruodžio 23 d. horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Ši diena primins apie namų ūkio rūpesčius ir sveikatos būklę. Yra pavojus išplepėti pašaliniams šeimos paslaptis arba patikėti paskalomis apie artimus žmones. Ir viena, ir kita neatneštų džiaugsmo. Tačiau vakaras geras kūrybai, meilei.

Tauras

Ši diena turėtų būti kupina įspūdžių. Seksis kūrybinė veikla. Laisvalaikiu derėtų pasportuoti, saikingai pasilinksminti. Tačiau iš vaikų galite tikėtis staigmenų, kurios vargu ar nudžiugins.

Dvyniai

Šiandien galimas gerumo ir užuojautos antplūdis. Kai kam tai gali būti apmąstymų, vertybių perkainojimo diena, o kai kam - meninio įkvėpimo, sielos polėkio metas. Svarbu nieko neskubinti, nesielgti impulsyviai.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Ši diena suintensyvins partnerystės santykių dilemos sprendimą arba labai rūpės išspręsti finansines problemas. Gali kilti ginčų, priekaištų. Kiek įmanoma švelninkite situaciją, neprovokuokite priešiškų reakcijų.

REKLAMA

Liūtas

Ne be reikalo plušėsite, jei šiandien ruošite publikaciją, dirbsite tiriamąjį darbą, laikysite egzaminą. Sukaupę reikiamą kiekį jėgų ir informacijos, galėsite sėkmingai judėti pirmyn.

Mergelė

Būsite imlūs informacijai, nuovokūs, tad pravartu pasimokyti, pasidomėti aktualiais dalykais. Galbūt dalyvausite informatyvioje paskaitoje. Į bet kokią veiklą ir aplinką stenkitės įnešti stilingumo, naujų vėjų.

Svarstyklės

Sutelkite dėmesį į profesinius reikalus, tačiau kol kas nekelkite sau per didelių tikslų. Planuokite mažus, bet svarbius žingsnelius ir kitose aktualiose srityse. Vakaras bus šaunus, jei išdrįsite paprašyti bendraminčių dėmesio, pagalbos.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Emociškai įtempta diena. Visa galva pasinersite į kolektyvinius reikalus. Iš kitų reikalausite to paties. Dėl to gali kilti nesusipratimų. Nepakenktų daugiau tolerancijos. Popiet verčiau nebereikškite iniciatyvos, patausokite save.

Šaulys

Jeigu turite apie ką svajoti ir ko slapta trokšti, diena bus gana atpalaiduojanti. Kitu atveju, galite jaustis neteisingai skriaudžiami, apkalbami. Regis, vakare atsiras daugiau polėkio, optimizmo.

Ožiaragis

Nusimato emocijų, išgyvenimų. Tačiau neatrodo, kad iš tikrųjų būtų dėl ko rimtai nerimauti ar blaškytis. Gal tik vienam kitam iš jūsų teks susidurti su nelengva realybe. Kitiems keistos nuotaikos greitai nuplauks ir širdyje vėl išsigiedrys.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Diena bus kupina piniginių, turtinių rūpesčių. Galimos netikėtos išlaidos, rinkliavos, komerciniai pasiūlymai. Derėtų nieko neskubinti, nesielgti impulsyviai. Paskaičiuokite, suplanuokite ir tik tuomet spręskite.

Žuvys

Šiandien nemažai bendrausite, tačiau kai kurie pokalbiai virs ginčais, ims varginti. Gali atsirasti techninių, transportavimo, prekybinių rūpesčių. Viską nesunkiai sutvarkysite ir išspręsite, jei nesinervinsite ir nenuleisite rankų.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų