REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
53
Berneen Čereška (nuotr. Fotodiena.lt)

Gruodį Lietuvoje ir vėl lankėsi dainininkė Berneen Čereška. „Kelias į žvaigždes“ išgarsėjusi dainininkė čia buvo be galo užsiėmusi – kiekvieną dieną turėjo daugybę reikalų.

53

Gruodį Lietuvoje ir vėl lankėsi dainininkė Berneen Čereška. „Kelias į žvaigždes“ išgarsėjusi dainininkė čia buvo be galo užsiėmusi – kiekvieną dieną turėjo daugybę reikalų.

REKLAMA

Tačiau svarbiausia jai buvo spėti iki švenčių grįžti atgal į Katarą, pas savo mylimą šeimą – vyrą Andrių ir dukrelę Skyrah Marz.

„Praėjusiais metais per Kalėdas mūsų namuose buvo daugybė žmonių – gal net 30. Mes nė nesugebėjome tilpti į namą – reikėjo persikelti į lauką. Viskas dėl to, kad, pavyzdžiui, vien jau mano mama turi 6 brolius ir seseris. O jie visi turi bent po 2 vaikus, ir net kai kurie jų vaikai taip pat turi vaikų! Buvo išties beprotiška, bet kartu ir labai smagu“, – praėjusias Kalėdas prisiminė dainininkė.

Tiesa, šių metų šventės Berneen bus visiškai kitokios. „Būsime penkiese – aš, Andrius, Skyrah ir du mūsų šunys. Jie taip pat turi kalėdines dovanas“, – juokėsi Berneen prisimindama, kaip prieš kelias dienas tuo Vilniuje rūpinosi kartu su Andriaus mama.

REKLAMA
REKLAMA

B. Čereška pasakojo kad Katare šventės – visiškai kitokios, negu Lietuvoje: „Ten tikrai nėra daug dalykų, kurie primintų, kad Kalėdos – jau čia pat, mat tai yra musulmonų šalis. Lietuvoje Kalėdos jaučiamos daug labiau, o ypatingai tada, kai yra sniego – juk tai ženklas, kuris jas ir simbolizuoja. Taip pat jūs turite eglutes, įvairius papuošimus… Katare artėjančių Kalėdų pajausti neišeina. Tačiau Andriui neleidau namų kalėdiškai puošti iki tol, kol aš negrįšiu“.

REKLAMA

Ir nors Čereškos Kalėdas vis dėlto švenčia, kai kuriuos maisto produktus jiems gauti yra ne taip paprasta. „Jei tau reikalinga kiauliena, ar alkoholinis gėrimas, tu jį gali nusipirkti tik vienoje vietoje – egzistuoja tik viena parduotuvė visoje šalyje. O taip pat tu turi ir turėti leidimą, su kuriuo visa tai galėtum pirkti. Dažniausiai visi užsieniečiai šį leidimą turi – aš taip pat“, – išduoda ji.

Paklausta, kaip vertintų praėjusius metus, Berneen šypsosi, tačiau jos akyse matyti ir ašaros – žinoma atlikėja lankėsi net 3 kartus Keiptaune, Los Andžele, Niujorke: „Tai buvo tikrai labai geri, bet ir sunkūs metai. Praleidau nemažai laiko be savo šeimos, o tai buvo tikrai labai sunku. Man sunku ir Lietuvoje – žmonės to nesupranta, jei mato, kad man smagu studijoje, ar kitur. Įpratau, kad žmonės tave teisia pagal tai, ką jie galvoja, o ne pagal tai, ką jie iš tikrųjų žino. O tai visuomet skaudu.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų