REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nors pagrindinė metų šventė, Kalėdos, apgaubtos jaukumo ir šeimyniškumo aura, bet nuo šaltakraujiškų žmogžudysčių, deja, tai neapsaugo. Britų dienraštis „Mirror“ pateikia pačių kraupiausių žmogžudysčių, įvykdytų šiuo magišku metų laiku, sąrašą.

Nors pagrindinė metų šventė, Kalėdos, apgaubtos jaukumo ir šeimyniškumo aura, bet nuo šaltakraujiškų žmogžudysčių, deja, tai neapsaugo. Britų dienraštis „Mirror“ pateikia pačių kraupiausių žmogžudysčių, įvykdytų šiuo magišku metų laiku, sąrašą.

REKLAMA

1. Nusikaltimas su „Žvaigždžių karų“ pagalba 

Broliai Davidas ir Rogeris Cooperiai nusprendė nužudyti moterį, pasinaudodami legendinio filmo „Žvaigždžių karai“ įkvėptomis koduotomis žinutėmis.

Rogeris turėjo užmezgęs romaną su moterimi, kuriai jis buvo tik vienas iš trijų meilužių. Norėdamas, kad moteris apie judviejų santykius nepraneštų jo žmonai, Rogeris su broliu nusprendė ja atsikratyti.

Kaip tarė taip ir padarė: Kūčių vakarą atvykusi į Davido namus, moteris buvo uždusinta su chloroforme pamirkytu skuduru.

REKLAMA
REKLAMA

2. Po atakos su kirviu – į šventinius pietus

Po barnio Kalėdų dieną su žmona, Justinas Lee Kloppasas savo antrąją pusę užmušė pasitelkdamas kirvį ir kapoklę.

REKLAMA

Po žiauraus susidorojimo žmonos kūną jis įvyniojo į maišą bei nunešė į sandėliuką. Vėliau vyriškis nusivežė dvejus judviejų vaikus švęsti Kalėdų pas savo tėvus.

3. Žudantis Santa

45 m. Bruceas Pardo nužudė devynis žmones, tarp jų ir savo buvusią žmoną, per vakarėlį Kalėdų išvakarėse. Čia jis atėjo apsivilkęs Kalėdų Senelio kostiumą ir apsiginklavęs keturiais šautuvais ir liepsnosvaidžiu.

Inžinieriumi dirbęs B. Pardo prieš šias skerdynes išgyveno skaudžias skyrybas: žuvo jo žmona.

4. Įsiutęs pakeleivis 

Aktorė Trica McCauley 2016 m. Kalėdų dieną automobiliu vyko pas savo draugus, bet pamačiusį autostopu keliaujantį vyriškį, pasiūlė pastarąjį pavėžėti.

REKLAMA
REKLAMA

Draugai merginos taip ir nesulaukė, o po keleto dienų trukusios paieškos jos kūnas buvo atrastas jai priklausančioje mašinoje. Tiesa, ją vairavo minėtasis vyriškis.

Jis pasakojo, kad automobilyje su aktore mylėjosi, bet po sueities mergina nusprendusi nusižudyti. Tačiau tai policininkų neįtikino, o ir pats pakeleivis greitai prisipažino pats ryžęsis kruvinam išpuoliui prieš jį į automobilį įleidusią aktorę.

5. Susidorojimas su „raganiumi“

Kristy Bamu buvo tik 15 metų, kai jo kūnas Kalėdų dieną buvo rastas nuskendęs vonioje. Maža to, ant kūno būta net 130 sužeidimų. Paaiškėjo, kad paauglys tapo sesers ir jos vaikino auka, nes buvo įtariamas raganavimu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Per viešnagę pas sesę ir jos sugyventinį Londone, pora Kristy apkaltino užkerint jų jaunesnįjį vaiką. Po šio kaltinimo su jaunuoliu buvo greitai susidorota.

6. Kruvinas pasimatymas 

23 m. mokytoja Katie Locke gyvybės neteko per pirmąjį pasimatymą su Carlu Langdellu. Pažinčių portale „Plenty of Fish“ susipažinę mergina ir vaikinas iš pradžių susitiko Londone, o pasimatymui įpusėjus nuvyko į keturių žvaigždučių viešbutį Hartfordšyre.

Ten mergina buvo pasmaugta, ir vėliau C. Langdellas lytiškai santykiavo su kūnu. Kraupi žmogžudystės istorija šioje vietoje nesibaigė: auką jis nufotografavo, įvyniojo į paklodes bei išmetė į krūmus šalia viešbučio. Čia mergina buvo surasta per Kūčias.

Psichine liga sirgęs ir smurto fantazijas savyje puoselėjęs C. Langdellas feisbuko paskyroje save apibūdinęs kaip „įprastą padorų žmogų“. Dabar šis žmogus kali iki gyvos galvos viename iš Didžiosios Britanijos kalėjimų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų