REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prieššventinis šeštadienis ne visiems Zodiako ženklams bus malonus ir sklandus. Daugeliui patariama neeikvoti savo jėgų bereikalingiems konfliktams ir neskubinti įvykių. Juolab, kad kai kuriems ženklams šiandien atsiras netikėtų kliūčių. 

Prieššventinis šeštadienis ne visiems Zodiako ženklams bus malonus ir sklandus. Daugeliui patariama neeikvoti savo jėgų bereikalingiems konfliktams ir neskubinti įvykių. Juolab, kad kai kuriems ženklams šiandien atsiras netikėtų kliūčių. 

REKLAMA

Gruodžio 22 horoskopas 12 Zodiako ženklų:

Avinas

Gera diena: puiki proga ryžtingai spręsti susikaupusias problemas. Jei knieti pasiaiškinti nesklandumus su mylimu asmeniu, derėtų tai padaryti antrą dienos pusę, jau labiau vakarop.

Tauras

Būkite sąžiningi. Prieš ką nors kaltindami pagalvokite, ar patys panašiai anksčiau nesate pasielgę? Pasistenkite labiau kitais pasirūpinti, jiems pagelbėti.

Dvyniai

Nesivelkite į konkurencinę kovą: verta taikytis prie esamos situacijos ir siekti, kad priešininkai taptų sąjungininkais. Jei to imsitės vakarop, jums tikrai pasiseks.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Dažniau pasiduosite nerimui, įsitempsite. Nesiimkite sunkių, varginančių ar nemalonių darbų, atidėkite tai kitoms dienoms. Šiandien verta susitikti su geru draugu ar drauge ir pasišnekėti apie tai, kas jus slegia.

REKLAMA

Liūtas

Neskubinkite įvykių, nelyginkite savo galimybių ir pasiekimų su kitų. Verčiau pasidžiaukite tuo, ką turite, ir tuo, ką sugebate. Palanku tvarkyti reikalus, susijusius su kelionėmis, užsieniečiais, ar patiems išvykti į komandiruotę. Stiprinkite sveikatą ir nervus.

Mergelė

Neverta aiškintis santykių su kolegomis, negeras laikas reikšti savo nuomonę. Namuose principingumas ir reiklumas tiks nebent aptarinėjant kurio nors šeimos nario ištižimą, apsileidimą. Nesugalvokite taip nusiteikę aiškintis meilės santykių – tuomet jie tikrai atšals.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės

Standartinis mąstymas ir veiksmai nepadės išspręsti jus varginančių klausimų. Pamėginkite į juos pažvelgti kaip į svetimus, pamąstykite, ką radikalaus pasiūlytumėte savo draugui, jei jam taip atsitiktų? Pirmai dienos pusei nieko griežtai neplanuokite, vėliau palankesnis laikas, tik mokėkite pasinaudoti gera proga.

Skorpionas

Situacijos kol kas nekontroliuojate: nuo jūsų valios ne viskas priklausys, bent jau šį vakarą. Būkite atidūs, kad jūsų nepasitenkinimu, bloga nuotaika kas nors nepasinaudotų, tad pasistenkite atsiriboti nuo to, kas jus nervina, slegia. Vis dėlto vakare galimos malonios staigmenos, romantiškos irgi.

Šaulys

Be reikalo nesivelkite į konfliktą, mokėkite skirti provokacijas: jums reikia taupyti jėgas, saugoti nervus ir sveikatą. Kita vertus, jei reikia apginti savo garbę ir savo šeimą – kovokite, būkite atkaklūs: laimėsite.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Pirmą dienos pusę gali atsirasti ne nuo jūsų priklausančių kliūčių, antra palankesnė, puikiai tinkama finansiniams reikalams tvarkyti: tai naudos ir likimo dovanų metas. Beje, ryte būkite korektiškesni su antrąja puse, jūsų įtarimai ir priekaištai nepagristi.

Vandenis

Nelaukta naujiena, susitikimas gali priverti staigiai pakeisti nuomonę apie svarbų reikalą ar artimą žmogų. Tik nebūkite patiklūs, atidžiai vertinkite išgirstą informaciją iki antrosios dienos pusės: tai gali būti ir apgaulė.

Žuvys

Ginkite savo pozicijas, pasiekimus: neužleiskite užtarnautos vietos, neatiduokite savų laimėjimų, neatsisakykite uždirbtų pinigų – tegu jūsų negąsdina įžūlių asmenų ryžtingumas. Vakare galima netikėta romantiška pažintis.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų