REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečiadienio vakarą sunkią pergalę Stambule prieš „Daruššafaka“ klubą iškovoję Kauno „Žalgirio“ krepšininkai Turkijos sostinę paliko vėliau nei planuota.

Trečiadienio vakarą sunkią pergalę Stambule prieš „Daruššafaka“ klubą iškovoję Kauno „Žalgirio“ krepšininkai Turkijos sostinę paliko vėliau nei planuota.

REKLAMA

Kauniečių kelionę namo sujaukė vėliau nei planuota pakilęs lėktuvas.

Dėl to Lietuvos čempionams praėjus vos kelioms valandoms po skrydžio teks darbuotis treniruočių salėje.

Kauno oro uoste pakalbintas žalgiriečių treneris Šarūnas Jasikevičius stebuklų nežadėjo – penktadienio akistatoje prieš Tel Avivo „Maccabi“ veikiausiai ir vėl teks verstis be traumuotų Pauliaus Jankūno ir Nate‘o Wolterso.

„Nate’as su Pauliumi likę Kaune vakar darė nedaug ką, šiandien gal jie bandys kažką daryti, bet nežinau. Pažiūrėsime, bet nematau labai didelio reikalo juos forsuoti.

Jei žmogus yra praleidęs pora savaičių, jam bus sunku kažką duoti komandai. Manau, kad rytoj žais ta komanda, kuri žaidė ir Stambule“,- sakė Šaras.

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusiame sezone „Žalgiris“ ir „Maccabi“ Eurolygoje pasidalino po pergalę namuose.

Žydų klubas reguliaraus sezono varžybose turnyro lentelėje užėmė 10-ą vietą, bei nepateko į atkrintamąsias.

REKLAMA

Š. Jasikevičius mano, kad šiemet Tel Avivo komandos žaidimas labai primena Pirėjo „Olympiacos“.

„Logiška, kad jie supanašėjo į praėjusių metų „Olympiacos“. Wilbekinas yra savotiškas Spanoulis. Jie žaidžia kietai, labai aukštu penketu, Kane’as daugiau žaisdavo „trečiu“ numeriu, o dabar tapo „antras“. Caloiaro, kuris žaisdavo „ketvirtu“, dabar – „trečias“.

Priekinė linija – labai aukšta, žaidžianti kietą, kontaktinį krepšinį ir išmušanti varžovus savo jėga bei atletiškumu. Akcentas bus, kad jie negalėtų mūsų išmušti ir eitume su kamuoliu ten, kur norime“,- kalbėjo „Žalgirio“ strategas.

REKLAMA
REKLAMA

Anot jo, „Maccabi“ žaidžia vis geriau: „Jie kaip lygūs su lygiais žaidė su „Fenerbahče“, labai solidžiai laimėjo prieš „Chimki“. Anksčiau „Maccabi“ žaisdavo labiau atvirą krepšinį, o dabar jaučiasi trenerio ranka, jie žaidžia super disciplinuotai. Manau, kad jie kils į viršų lentelėje.“

Penktadienį kauniečių ir žydų klubo akistata „Žalgirio“ arenoje startuoja 20.00 val.

Tiesioginę vaizdo transliaciją internetu bus galima stebėti platforma tvplaypremium.lt, bei televizijos kanalu „TVPlay Sports“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų