REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
9
Erika (nuotr. Instagram)

 Nors daugelis moterų visame pasaulyje nuolat galvoja apie tai, kaip tapti lieknesnėms, tačiau yra ir kitų, kurios daro viską, kad galėtų išsiaiškinti, kaip priaugti svorio. 

9

 Nors daugelis moterų visame pasaulyje nuolat galvoja apie tai, kaip tapti lieknesnėms, tačiau yra ir kitų, kurios daro viską, kad galėtų išsiaiškinti, kaip priaugti svorio. 

REKLAMA

Šių moterų istorijos jus tikrai sužavės, nepaisant visų psichologinių ir fizinių sunkumų, jos išmoko mylėti save. Patariame visiems daryti tą patį.

Marino save badu

Hayley Harris pripažįsta, kad save marino badu, kad priartėtų prie tokios trapios, itin plonos išvaizdos, kuri dažnai idealizuojama moterims blizgančiose žurnaluose. Hayley teigia, kad jos sekėjų parama padėjo jai išspręsti jos ligą. Ji pirmą kartą pradėjo naudotis savo instagramo paskyra, kai atsidūrė ligoninėje, dėl valgymo sutrikimo. Dabar ji leidžia laiką, kovodama prieš lieknų moterų idealizavimą. 

Plius dydžio modelis

Trylikametė Megan svėrė tik 61 kilogramą, Jos paaugliški įsitikinimai nuėjo per toli, visuomet besisverdama ji niekada nebuvo patenkinta savo kūnu. Šiandien Megan nebėra drovi dėl savo išvaizdos, ji yra plius dydžio modelis. Šiandien ji aiškina, kad nėra negražios moters – visa tai tiesiog mūsų galvoje.

REKLAMA
REKLAMA

Kultūrizmo sportininkė

Tarp Saros nuotraukų skirtumas yra tik dveji metai ir 20 kilogramų. Aštuoniolikmetė Sara kentė nuo depresijos, todėl tai sukėlė valgymo sutrikimus, po kurių ji susirgo anoreksija.

REKLAMA

„Aš per ilgai gyvenau, kankindamasi dėl papildomų kalorijų, kurių man vis dėl to reikėjo“, – sako Sara.

Dabar ji yra mėgsta kultūrizmo sportininkė ir yra patenkinta, kaip šiandien atrodo.

Fitneso tinklaraštininkė

Aroosha yra sėkminga ir populiari fitneso tinklaraštininkė ir asmeninė trenerė. Kažkada instagramo paskyroje ji yra rašiusi: „Mano brangus kūne, atleisk man, kad blogai elgiausi“.

Mergina buvo perfekcionistė iš prigimties, todėl baigusi koledžą nusprendė numesti kelis papildomus kilogramus ir laikytis dietos, kuri galiausiai buvo paversta bado režimu.

REKLAMA
REKLAMA

Kentėjo dešimt metų

Connie apie dešimt metų kentėjo nuo anoreksijos, nors dar buvo paauglė. Kartais ji sugebėdavo priaugti svorio, tačiau vistiek sugrįždavo prie senų įpročių. Būtent dėl ​​šios priežasties ji susikūrė instagramo paskyrą, kurioje gauna paramą iš savo sekėjų ir dalijasi motyvacinėmis mintimis.

Padėjo santuoka ir sportas

Erika nuo 16 metų sirgo anoreksija ir bulimija. Kaip ir daugelis kitų jaunų merginų, ji pamačiusi, kad yra per daug stambi, vieną dieną tiesiog sustojo valgyti. Tada ji pradėjo nekęsti savo išvaizdos ir stengdavosi savo kūną paslėpti didesnio dydžio drabužiuose. Laikui bėgant Erika pradėjo sportuoti, susituokė ir nustojo gėdytis savo kūno.

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų