REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
14
R. Mauricienė ne tik puikiai rūpinasi savo šeima, bet taip pat nepamiršta ir savęs  (nuotr. asm. archyvo)

Sakoma, kad nėra svarbesnės pareigos pasaulyje už buvimą mama. Tačiau neretai jaunos mamytės taip įsijaučia į šią rolę, kad vis dažniau pamiršta ir pačios save. Štai klaipėdietė Reda Mauricienė ne tik sugeba puikiai pasirūpinti savo šeima, bet taip pat ir atranda laiko savo grožio procedūroms.

14

Sakoma, kad nėra svarbesnės pareigos pasaulyje už buvimą mama. Tačiau neretai jaunos mamytės taip įsijaučia į šią rolę, kad vis dažniau pamiršta ir pačios save. Štai klaipėdietė Reda Mauricienė ne tik sugeba puikiai pasirūpinti savo šeima, bet taip pat ir atranda laiko savo grožio procedūroms.

REKLAMA

Klaipėdietė Reda Mauricienė – iš tiesų akį traukiantį, neeilinės išvaizdos moteris. Tačiau ši moteris gali pasigirti ne tik išskirtiniu savo grožiu, aplinkinius ji ne ką mažiau stebina savo sugebėjimu suspėti visur.

Augindama 2 metų sūnelį ji ne tik puikiai susitvarko su žmonos ir mamos pareigomis, bet taip pat ir dirba vizažiste, plaukų stiliste.

Prireikus – padeda vyras

Nors Redos kasdienybė mažai kuo skiriasi nuo kitų mamų įprasto grafiko, vis dėlto moteris atranda laiko ne tik savo namams, vaikui ir vyrui, bet taip pat greta darbų neapleidžia ir savo išvaizdos.

REKLAMA
REKLAMA

„Ryte suruošiu mažylį į pusės dienos darželį, kuriame jis būna užsiėmęs iki pietų. Tuo tarpu, aš spėju susitvarkyti namuose, pagaminti pietus, užregistruoti moteris makiažams ir šukuosenoms. Suruošiu siuntas ir jas išsiunčiu, nes taip pat prekiauju ir kosmetikos produktais“, – pasakoja pašnekovė.

REKLAMA

Tiesa, Reda pripažįsta, kad ir jos kasdienybėje būna akimirkų, kai moteris tiesiog fiziškai nebespėja atlikti visų darbų.

Kadangi kartais ji dirba net nuo ketvirtos valandos ryto, tokiais atvejais jos pareigas perima vyras ir su malonumu padeda savo žmonai. Abu sutuoktiniai dirba laisvu grafiku, todėl tai tampa dideliu pliusu, auginant sūnelį.

Abu tėvai – lygūs

Kalbant apie vaikų auklėjimą, Reda atvirauja, kad jų namuose yra keletą paprastų taisyklių. Visų pirma, šeimoje nėra gero ar blogo tėvo – tiek mama, tiek tėtis yra lygūs.

„Stengiamės nelepinti per daug vaiko ir leisti žinoti jo ribas. Jeigu nusikalsta – turi bausmes – ramybės kampelį ar atimti žaislai. Neesu iš tų mamų, kuri nusileidžia, kaip pasakiau taip ir bus, bet po kol kas labai puikiai su savo vaiku susikalbame ir sutariame“, – sako berniuką auginanti mama.

REKLAMA
REKLAMA

Nors visos moterys trokšta traukti aplinkinių žvilgsnius, vis dėlto vis dažniau atsitinka taip, kad gimus vaikeliui, moteris visą dėmesį skiria jam, o save pamiršta. Tačiau akivaizdu, kad R. Mauricienės atveju tai tikrai negalioja. Augindama dviejų metų sūnelį ir besirūpindama savo šeima – ji tiesiog švyti.

Atrasti laiko sau

R. Mauricienės manymu, kiekviena moteris gali atrasti laiko savo išvaizdai ir grožiui, tik svarbu tai suprasti ir savęs neriboti.

„Manau labai daug priklauso ir nuo antrųjų pusių. Jeigu vyras viską permeta ant moters pečių, jai gali ir nelikti laiko. Kadangi mano vyras išleidžia mane visur, kur man prireikia, tad nelieka bėdų dėl savo grožio procedūrų. Aš neriboju vyro, jis neriboja manęs. Jeigu reikia, vadinasi reikia ir pasiaukojame vienas dėl kito“, – sako ji ir priduria:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Kitos moterys aptingsta, bet mano manymu, tai labai blogai, nes ir vyrui, manau, norisi žiūrėti į gražią moterį, ir vaikams rodyti pavyzdį“.

Stengiasi suteikti pozityvumo

R. Mauricienės sugebėjimas laviruoti tarp mamos, žmonos pareigų ir išlaikyti išskirtinę išvaizdą nelieka nepastebėtas ir kitų. Moteris savo „Instagram“ paskyroje turi daugiau nei 20 tūkstančių sekėjų. Nors moteris sutinka, kad aplinkinių dėmesys jai visada patinka, vis dėlto jis kartais būna ir ne pats geriausias.

Tačiau R. Mauricienė tik patikina, kad ji nekreipia dėmesio į piktus žodžius ir užtikrintai atšauna neigiamiems komentatoriams – „Mane negatyvas lygiai taip pat stumia į priekį, kaip ir pozityvas!“.

REKLAMA

„Manau daugelį žmonių traukia tie, kurie gyvenime kažką veikia, sukuria gražias šeimas, dirba mėgstamą darbą, sugeba susitvarkyti ir dar kitus motyvuoti. Žmonėms reikia dažnai pasisemti pozityvo, gerų emocijų. Tuo aš ir stengiuosi dalintis. Esu gana konkretus žmogus, tad ir aštresnio žodžio nevengiu, nors žmonėms dažnai tai irgi patinka – arba ne“, - pasakoja R. Mauricienė.

Klaipėdietė mama taip pat draugiškai savo patarimais pasidalija su visomis kitomis moterimis, kurios į ją kreipiasi dažniausiai su kosmetiniais, išvaizdos, laiko ar idėjų klausimais. Tačiau kaip sako pati R. Mauricienė – svarbiausia nepamiršti savęs.

„Mylėkite save ir būtinai nepamirškite vyrų. Skirkite laiko sau, neužsisėdėkite namuose. Juk gyvename tik kartą“, – pataria pašnekovė.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų