REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Astrologija (nuotr. 123rf.com)

Štai ir išaušo gruodžio pusiaukelė. Mėnesio vidurys ne visiems ženklams bus vienodai palankus, kol vieni skubės baigti darbus prieš įtemptą švenčių periodą, kiti ieškos atokvėpio mylimųjų glėbyje, bet tai trukdys susikaupti darbui.

6

Štai ir išaušo gruodžio pusiaukelė. Mėnesio vidurys ne visiems ženklams bus vienodai palankus, kol vieni skubės baigti darbus prieš įtemptą švenčių periodą, kiti ieškos atokvėpio mylimųjų glėbyje, bet tai trukdys susikaupti darbui.

REKLAMA

Gruodžio 15 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Šiandien būsite neramūs, emocingi, linkę į jausmines iškrovas, svajingą fantazavimą. Regis, nelabai aiškiai suvoksite santykius su jums svarbiais žmonėmis, jų siūlomą indėlį, paslaugą, prekę, todėl galite pasiklysti pasirinkimų labirinte.

Tauras

Šiandien naujai pažvelgsite į verslo galimybes. Galbūt iš dalies pasiteisins kai kurios jūsų materialinės, piniginės viltys. Arba noriai naudositės šventinėmis akcijomis ir jau pirksite kalėdines dovanėles.

Dvyniai

Gana vikriai suksitės įvairių darbų verpete. Puikiai seksis manipuliuoti informacija. Tikėtina staigmena, viltinga žinia, susitikimas su senais bičiuliais, giminaičiais.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Šiandien gali pasitaikyti neįprastų reikalų, pokalbių, galite tikėtis šiokių tokių permainų artimuose santykiuose arba verslo planuose. Gali būti, kad šiek tiek susikirs realybė ir idealai.

REKLAMA

Liūtas

Įsimylėjimas arba kažkoks vidinis nerimas trukdys susikaupti konkretiems darbams. Būsite aistringesni nei paprastai, labiau rūpinsitės savo išvaizda, kalėdinėmis dovanomis ir pramogomis.

Mergelė

Prieštaringų emocijų šiandien patirsite darbe. Tikriausiai paaiškės, kaip esate vertinami kolegų, darbdavio ar klientų. Galbūt lankysitės gydymo įstaigoje, darysitės sveikatos tyrimus.

Svarstyklės

Svarbiuose reikaluose nesivadovaukite emocijomis ir išgalvotomis fantazijomis. Paisykite taisyklių bei instrukcijų. Tik tikslingos pastangos ir sveika nuovoka atneš laukiamus rezultatus.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Regis, nuotaiką gadins didėjančios išlaidos, neaiškumai ir nepadaryti darbai. Kita vertus, jums niekas netrukdys susikaupti ir daug nuveikti bei sužinoti. Rimtai padirbėkite, ir tik po to galvokite apie laisvalaikį.

Šaulys

Diena turėtų būti įdomi, nuotaikinga, tačiau ne viskas džiugins. Galbūt pajusite, kad kitiems žmonėms reikalingas jūsų išmintingas, padrąsinantis žodis ar kitokia parama.

Ožiaragis

Ypatingi norai didins stimulą aktyviai veikti, įrodinėti, tad galite viršyti savo įprastines galimybes ar leistinumo ribas. Galite sulaukti priekaištų dėl per didelio atsipalaidavimo darbe ar familiarumo santykiuose.

Vandenis

Gims naujų sumanymų. Neskubėkite jų vykdyti, neapsvarstę, ar tai įmanoma praktiškai realizuoti. Šiandien įdomu bus bendrauti su bičiuliais ir naujais pažįstamais.

Žuvys

Objektyviems, nešališkiems išlikti šiandien bus gana sunku. Už savo pažadus, prisiimtus įsipareigojimus teks atsakyti, tad galvokite, ką darote ir sakote. Labiau kibs infekcijos, tad pasisaugokite.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų