REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
8
Seksas (nuotr. 123rf.com)

Ar galite pasiekti daugybinius orgazmus? Pabandykite! 47 proc. moterų praneša galinčios patirti daugiau nei vieną orgazmą sueities metu, rodo Kinsio institute, Indianoje (JAV), atlikta apklausa.

8

Ar galite pasiekti daugybinius orgazmus? Pabandykite! 47 proc. moterų praneša galinčios patirti daugiau nei vieną orgazmą sueities metu, rodo Kinsio institute, Indianoje (JAV), atlikta apklausa.

REKLAMA

Štai kelios pozos, kurios gali pagelbėti siekiant daugiau nei vieno orgazmo iš eilės:

Triumfo arka

Norėdama pagerinti savo šansus pasieki daugybinį orgazmą, moteris, sėdėdama ant savo partnerio, turėtų pasiremti ant savo rankų, išriesti nugarą ir atsipalaiduoti. Tam, kad partneris liežuviu paliestų reikiamą vietelę, pakoreguokite savo klubų poziciją, kaip patogiau.

Lėtas viliojimas

Kartais geriau neskubėti, bet veikti užtikrintai. Paprašykite savo partnerio, kad lubrikantu suteptu pirštu vedžiotu aplink jūsų klitorį, tada palaipsniui greitėtų, o tada įeitu į jus su pirštu. Kai jūsų partneris galiausiai įeis į jus su savo peniu, toliau lieskite save.

Įsipatoginkite

Susukite kelis rankšluosčius ar pasidėkite porą pagalvėlių po pilvu, kad būtų patogu. Tegul partneris į jus įeina iš nugaros, jums bus patogu save liesti.

REKLAMA
REKLAMA

Švelnios lūpytės

Oralinis seksas yra puikus būdas pasiekti kelis orgazmus iš eilės. Tegul jūsų sėdmenys būna prie pat lovos krašto, o jūsų partneris liežuviu patenkina jus priklaupęs ant grindų. Paprašykite jo pradėti švelniai – bučiuojant ir palengva laižant, vėliau tegul jis pamalonina pirštų ir liežuvio kombinacija.

REKLAMA

Įprastų pozų variacijos

Moteris turėtų atsigulti ant nugaros, kojomis apžergti vyrą, bet vieną savo koją perkelti per kitą. Kai vyras į jus įeis, užlies visiškai nauji pojūčiai, nors ši poza nedaug skiriasi nuo įprasto misionieriaus. Taip pat moteriai bus patogu save liesti, o vyrui – ja grožėtis.

Ši poza – taip pat neįprasta senosios misionieriaus pozos variacija. Atsigulkite ant nugaros, jūsų partneris ant viršaus. Suglauskite savo kojas, leiskite vyrui jus apžergti. Skirtumas tas, kad šioje pozoje judėti turėtų būtent moteris.

REKLAMA
REKLAMA

Jautriesiems

Jei po orgazmo tampate itin jautri, išbandykite pozą, kurioje reikia sėdėti. Atsisėskite ant savo partnerio kelių nugara į jį. Kol jis bus jūsų viduje, lieskite save ranka.

Solo

Lengviausias būdas pasiekti daugybinį orgazmą – liesti klitorį iš įvairių kampų. Moteris galėtų tai pabandyti ir viena, į pagalbą pasitelkusi įvairius žaisliukus. Pradėkite leisti save ranka, tada – vibratoriumi, galite išbandyti net kelių žaislų variacijas vienu metu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų