REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Kamilė Kanapeckaitė

Populiari tinklaraštininkė, vizažistė Kamilė Kanapeckaitė – mergina, kurią nesunku pastebėti. Socialinėje erdvėje nebijodama iš savęs pasijuokti, parodydama savo tikrąją asmenybę bei besidalindama stulbinančio makiažo pamokomis ji subūrė gausybę gerbėjų.

12

Populiari tinklaraštininkė, vizažistė Kamilė Kanapeckaitė – mergina, kurią nesunku pastebėti. Socialinėje erdvėje nebijodama iš savęs pasijuokti, parodydama savo tikrąją asmenybę bei besidalindama stulbinančio makiažo pamokomis ji subūrė gausybę gerbėjų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šiandien mergina džiaugiasi užgriuvusiu dėmesiu ir populiarumu, tačiau atvirauja, kad darbas socialiniuose tinkluose nėra toks, kokį daugelis įsivaizduoja.

REKLAMA

– Esi vizažistė, „vlogerė“, mama – gyveni nenuobodų ir įvairiapusį gyvenimą, tad kaip pavyksta derinti skirtingas veiklas ir pareigas?

– Įprastas mano dienos režimas dažniausiai būna bėgime. Ramių dienų turiu išties nedaug ir jos visada būna skirtingos. Kartais keliuosi 5 val. ryto ir važiuoju į studiją, kur visą dieną dirbu darydama makiažus ar dalyvaudama fotosesijose, o vakarais, dažniausiai nusikalusi, einu į renginius. Taip pat studijuoju, šiais metais rašau baigiamąjį bakalauro darbą, tad galima sakyti, jog žongliruoju savo skirtingomis veiklomis ir viską spėju tik dėl griežto laiko planavimo.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto, kad ir kokia veikli būčiau, labiausiai man patinka dienos, kada galiu neskubėti ir ramiai dirbti namuose. Tuomet dažniausiai filmuoju vaizdo įrašus savo „Youtube“ kanalui. Rutinos negaliu pakęsti, neįsivaizduoju savęs kasdien dirbančios ofise ir sėdinčios vienoje vietoje nuo 8 val. ryto iki 5 val. vakaro.

– Akivaizdu, kad tavo kuriami filmukai išsiskiria drąsa ir natūralumu, tad atskleisk, kas padeda nebijoti išsiskirti iš kitų ir išlikti savimi?

– Noriu, kad žmonės mane žinotų tokią, kokia esu: tikrą, nuoširdžią, linksmą, keistą, ne visada taktišką ir žemišką, todėl mano filmukuose pilna tikrumo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, filmuoti „vlogus“ man yra paprasta, nes būnu savimi ir džiaugiuosi, kad tokia žmonėms patinku. Galbūt jie žiūrėdami mano filmukus atranda dalelę savęs – tą keistą asmenybę, kurios niekas nesupranta. Šiandien netikrumo ypač daug, todėl norėtųsi jo neskleisti išvis. 

– Pradėjus „vlogerės veiklą“, kaip tavo tokį atvirumą priėmė šeima ir draugai?

– Iš šeimos susilaukiu didelio palaikymo, jie džiaugiasi kiekviena maža ar didele mano pergale. Prisimenu, tik pradėjusi filmuoti neturėjau geros įrangos ir tinkamo apšvietimo, todėl tėtis net padėjo sumeistrauti savadarbę lempą.

REKLAMA

Visgi, tėvams patinka privatumas ir dėl šios priežasties žiūrovams savo šeimos nerodau. Taip pat ir mano sūnus Kajus, jį savo vaizdo įrašuose rodau retai, nes man to, tiesiog, nereikia. Esu iš savo žiūrovų susilaukusi prašymų, kad filmukuose dažniau rodyčiau Kajų, tačiau pati to nenoriu.

– Grįžtant prie vizažistės veiklos, ar šiuo metu aktyviai tuo užsiimti? Kokiai veiklai skiri daugiausiai dėmesio?

– Neseniai tapau Maybelline New York ambasadore-vizažiste, taip pat šiais metais dirbau „X Faktoriuje“ ir dariau makiažą dalyvėms bei Justei Arlauskaitei-Jazzu.

REKLAMA

Makiažas yra mano didžiausia aistra, tačiau dabar bandau laviruoti tarp daugybės veiklų: „vloginimo“, makiažo, mokslų, motinystės, modelio darbo fotosesijose. Nepaisant daugybės veiklų stengiuosi išlikti aktyvi ir socialiniuose tinkluose bei, žinoma, neprarasti sveiko proto ir palaikyti gerus santykius su šeima bei draugais.

– Jei reikėtų pasirinkti vieną makiažo priemonę – kokia ji būtų?

– Pasirinkčiau tušą, nes panaudojus vien jį, akys atrodo kur kas išraiškingesnės.

– Kalbant apie grožio įpročius ir ritualus, ar turi tokių, be kurių neįsivaizduoji savęs?

– Tikriausiai, kaip tikra grožio guru turėčiau pradėti vardinti įvairius ritualus: veido ir plaukų kaukes, SPA procedūras, manikiūrus, pedikiūrus, tačiau nelabai turiu tam laiko, o gal ir nenoriu jo atrasti. Dažniausiai kartą per mėnesį namuose užsidedu veido kaukę, o labiausiai atpalaiduojantis SPA man yra makiažo darymas. Be to, savo makiažo neįsivaizduoju be maskuoklio ir švytinčios odos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

– Ateities planai, kokie jie? Galbūt jau esi išsikėlusi tikslų ateinantiems metams?

– Baigusi mokslus skirsiu daugiau dėmesio savo „Youtube“ kanalo turiniui. Turiu be proto daug idėjų, tačiau joms įgyvendinti reikia laiko ir pasiruošimo. Daug kas galvoja, kad nufilmuoti video ir įkelti jį į „Youtube“ platformą yra paprasta ir lengva, bet jie labai klysta.

„Youtube“ yra vienas iš pagrindinių mano darbų, o norint šioje platformoje būti sėkmingu, reikia įdėti daug darbo. Žinoma, yra ir kitas faktorius, kuris lemia didelę dalį tavo sėkmės – tai žmogaus būdas ir charizma.

Šie metai man buvo pilni iššūkių ir įvairių projektų, jų tikrai nebūtų, jei ne mano „vlogerės“ veikla. Jau dabar galiu teigti, kad tai man atnešė labai daug naujų galimybių bei pažinčių, todėl su nekantrumu laukiu 2019 metų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų