REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 

Jūsų gimimo mėnesis ne tik nusako charakterio bruožus ar asmenybę, bet gali suteikti keletą svarbių patarimų, kaip elgtis lovoje.

 

„Cosmopolitan“ atskleidė Zodiako ženklus, kurie yra geriausi seksualiniame gyvenime, pasirinkę šį partnerį – nepasigailėsite.

 

Vandenis yra lovos karalius ir ne retai perima vadeles į savo rankas, su ženklu lovoje liūdėti neteks. Nuo Vandenio neatsilieka Jaučiai, Žuvys, Mergelės ir Liūtai. 

Tačiau per savo gyvenimą daugiausią partnerių turi Mergelės, jos mėgsta daug išbandyti iki kol pasirenka tinkamai. Šelmiškųjų Mergelių pėdomis seka Avinai, Jaučiai, Liūtai ir Žuvys.

Labiausiai savo seksualiniu gyvenimu patenkinti Vandeniai, jie mėgsta ne tik duoti, bet ir gauti. Todėl atidžiai renkasi partnerį, kad lovoje jaustųsi puikiai. Taip pat savo seksualiniu gyvenimu nesiskundžia Ožiaragiai, Svarstyklės, Avinai ir Jaučiai.

Pasak ,,LoveHoney" apklausos, 21 procentas vienišių žino, koks Zodiako ženklas jiems puikiai tinka lovoje. Tai padeda išsiaiškinti, ko jūsų partneris iš jūsų nori ir kokius susiformavusius įpročius turi.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų