REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
57
Pasauliui nepažįstama Avicii pusė: socialiniuose tinkluose didžėjus visai kitoks (nuotr. Instagram)

Balandžio mėnesį pramogų pasaulį pasiekė skaudi žinia – negyvas rastas didžėjus Timas Berglingas, geriau žinomas Avicii pseudonimu.

57

Balandžio mėnesį pramogų pasaulį pasiekė skaudi žinia – negyvas rastas didžėjus Timas Berglingas, geriau žinomas Avicii pseudonimu.

REKLAMA

Tūkstančiai jo gerbėjų iki šiol šią žinią priima skaudžiai, o netrukus jų laukia paskutinė dovana.

Jau netrukus pasirodys dokumentinė juosta apie Avicii gyvenimą paskutinėmis dienomis prieš mirtį. „Mano visas gyvenimas buvo kupinas streso“, – juostoje sako pats didžėjus.

Vėliau, filmo pabaigoje, jis kalba ir apie tai, kad aplinka kartais jam kelia tiek daug streso, kad nenustebtų, jei galiausiai jį tai pražudytų.

Tai pripažino net ir Avicii prodiuseris Ash Pournouri: „Timmas išties mirs nuo galybės intervių, turų ir koncertų.“

Avicii iš gyvenimo pasitraukė būdamas 28 metų. Naujienų portalas tv3.lt primena, kad Avicii laidotuvės įvyko birželį. Kiek anksčiau velionio didžėjaus ir muzikos prodiuserio šeima pranešė, kad jo laidotuvės bus privačios. Jis buvo palaidotas Stokholme – jose dalyvavo tik artimiausi žmonės.

REKLAMA
REKLAMA

28 metų didžėjus, kurio tikrasis vardas yra Timas Berglingas, balandžio 20 dieną buvo rastas negyvas Muskate, Omane, kur atostogavo.

Avicii buvo nominuotas keliems muzikiniams apdovanojimams „Grammy“, buvo populiarus tarp JAV radijo klausytojų, dalyvaudavo muzikos festivaliuose visame pasaulyje.

REKLAMA

2016 metais jis pribloškė gerbėjus, kai būdamas vos 26-erių nusprendė nebegastroliuoti. Tačiau vėliau jis sugrįžo į įrašų studiją.

Avicii buvo tarp pirmųjų didžėjų, pavertusių elektroninę šokių muziką pagrindinės srovės dalimi. Jis bendradarbiavo su tokiomis žvaigždėmis kaip Madonna ir „Coldplay“.

Avicii anksčiau yra sirgęs ūminiu pankreatitu, prie kurio prisidėjo jo nesaikingas alkoholio vartojimas. 2014 metais jam buvo pašalinta tulžies pūslė bei apendiksas, ir jam teko kuriam laikui nutraukti savo pasirodymus.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų