REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Viešbučiai suaugusiems (nuotr. Organizatorių)

Sutikite, apie atostogas be vaikų slapčia pasvajojame kone kiekvienas. Kelionių organizatoriai, pastebėję šią patrauklią verslo nišą, tuojau pat pasiūlė atostogų variantų, skirtų poilsiui be šeimų.

6

Sutikite, apie atostogas be vaikų slapčia pasvajojame kone kiekvienas. Kelionių organizatoriai, pastebėję šią patrauklią verslo nišą, tuojau pat pasiūlė atostogų variantų, skirtų poilsiui be šeimų.

REKLAMA

Būtent viešbučiai suaugusiems išgraibstomi greičiausiai, o populiariausios vietos jau neturi laisvų kambarių artimiausiam pusmečiui.

Viešbučiai tik suaugusiems lietuvių kol kas neatrasti

Vyresnio amžiaus žmonės ir jaunos poros norėdami ramaus poilsio be vaikų, renkasi viešbučius, kur laukiami tik vyresni nei 16 metų svečiai, o kai kuriais atvejais – griežtai tik poros. Kelionių ekspertė Kristina Graužinienė teigia, kad būtent poilsis be šeimų ir viešbučiai tik suaugusiems populiarėja labiausiai. Toks poilsio tipas nėra brangesnis už poilsį šeimoms skirtuose viešbučiuose. Lietuviai viešbučius tik suaugusiems atrado gana neseniai, tad susidomėjimas kasmet auga.

Tik suaugusiems skirtos pramogos ir pritaikytas dienos ritmas

Viešbučiuose suaugusiems tiek interjeras, tiek maistas ir pramogos sukurti tik subrendusiems žmonėms, todėl neturinčių vaikų ir jau juos užauginusių poilsiautojų neerzins mažylių sukuriamas chaosas, o visas dėmesys bus skirtas tik suaugusiems. Dienos metu čia galima nuo kasdienybės šurmulio pabėgti į ramų gamtos kampelį, ar rinktis trankų vakarėlį tiesiog baseine, o sutemus atrasti dar daugiau suaugusiems skirtų linksmybių ant jūros kranto. Kas vakarą stebina skirtinga programa – diskotekos po atviru dangumi, šviesų žonglieriai, įvairūs pasirodymai.

REKLAMA
REKLAMA

Naujausieji ir populiariausieji jau baigia išparduoti kelialapius kitam sezonui

Nors kai kurie naujai atsidarę viešbučiai skaičiuoja vos pirmuosius veiklos mėnesius, daugelis jų išsyk tampa geidžiama atostogų vieta neretam europiečiui. Kaip „Kelionių panoramai“ atskleidė vieno šviežutėlio viešbučio valdytojas – visą savo dėmesį jie skiria klientų aptarnavimo mokymams, siekdami suteikti kuo aukštesnės kokybės paslaugas prie gero serviso įpratusiems poilsiautojams. Panašu, jog tokia taktika pasiteisina su kaupu, nes ilgiau šioje srityje veikiantys viešbučiai teigia, jog net 90 proc. žmonių pas juos atostogauja ne pirmą kartą, o vis grįžtantys poilsiautojai geriausiai įrodo, jog lūkesčiai buvo pateisinti.

Išvysti viešbučius tik suaugusiems ir išgirsti kelionių ekspertų pasakojimus bei patarimus galėsite jau šį šeštadienį 11 val. per TV3 laidoje „Kelionių panorama“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų