REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
16
Julija Jegorova (tv3.lt fotomontažas)

Prieš dvejus metus nutarusi kovoti su viršsvoriu dabar atlikėja Julija Jegorova vos atpažįstama gatvėje. Derinusi mitybą, sportą ir krioterapiją žinoma dainininkė prarado beveik tris dešimtis kilogramų – ji dailiau atrodo, geriau jaučiasi ir slogiai atsimena laikus, kai galėjo vilkėti ne kiekvieną nusižiūrėtą suknelę.

16

Prieš dvejus metus nutarusi kovoti su viršsvoriu dabar atlikėja Julija Jegorova vos atpažįstama gatvėje. Derinusi mitybą, sportą ir krioterapiją žinoma dainininkė prarado beveik tris dešimtis kilogramų – ji dailiau atrodo, geriau jaučiasi ir slogiai atsimena laikus, kai galėjo vilkėti ne kiekvieną nusižiūrėtą suknelę.

REKLAMA

Klausimų, kaip jai taip pavyko, Julija sulaukia labai daug. Pirmojo muzikinio televizijos projekto „Lietuvos balsas” nugalėtoja vaikystėje ir paauglystėje buvo visokia – ir labai liekna, ir gana apkūni, rašoma pranešime spaudai.

Išbandžiusi grikių, kopūstų sriubos, kefyro ir žaliosios arbatos dietas dabar merginų grupėje „Kristal” dainuojanti Julija to niekam nerekomenduotų daryti – drastiškomis priemonėmis pasiekiami tik trumpalaikiai rezultatai. Tik didelių pastangų dėka galima pasiekti tokių kūno pokyčių, kuriais dabar džiaugiasi Julija.

„Šį kartą lengviausiai nukrito pirmieji 18 kilogramų. Vėliau dalis jų sugrįžo, bet pradėjus derinti sveiką mitybą, sportą ir krioterapiją „Cryoslim“ įvyko tikras stebuklas. Keistis drabužiais dabar galiu su pačia mūsų grupės „mama” Kristina Ivanova, kuri yra labai kūdutė (juokiasi). Ir išties, kai scenoje stovi šalia dailių grupės merginų, nesąmoningai imi į jas lygiuotis. Esu maksimalistė, tobulėti dar yra kur, tačiau nepasikuklinsiu – niekada dar taip gražiai neatrodžiau.”

REKLAMA
REKLAMA

Valgyti į valias ir nepriaugti papildomų kilogramų Julijai nelemta, o ir kovoti su pagundomis nevisada būna lengva.

„Kartais draugėms juokais sakau, jog pavydžiu toms merginoms, kurios kemša ką nori ir nestorėja. Jeigu aš sau šitaip leisčiau, atrodyčiau lyg medaus statinaitė! Valgau sveikus produktus, daug sportuoju, kūną lepinu aparatinėmis procedūromis. Tikrai nėra taip, kad neleidžiu sau suvalgyti jokio skanumyno – kartą per savaitę atsipalaiduoju, bet svarbu jausti saiką: jeigu vieną dieną pasmaližiauju, kitą pasakau sau „stop“. Seniai iš raciono išbraukiau miltinius patiekalus, padažus, grietinę, bandeles, baltą duoną, saldumynus. Man jų kasdien netrūksta, o kai labai užsimanau –imu ir suvalgau.

REKLAMA

Galiausiai supratau, kad didžiausia klaida buvo ta, kad per užimtumą nespėdavau laiku pavalgyti – vėlai vakare išbadėjusi valgydavau labai daug ir kone iš karto eidavau miegoti. O kur dar nuolatinis užkandžiavimas važiuojant į koncertus, per juos ir grįžtant iš jų...“ – pasakoja Julija.

Praėjusį rudenį atlikėja reguliariai pradėjo sportuoti su asmeniniu treneriu ir nuo tada motyvacija siekti dar dailesnių kūno linijų tik augo – kūnas stangrėjo tiesiog akyse, išryškėjo raumenukai. Tiesa, ne nuo visų kūno vietų riebalai sparčiai tirpo, todėl Julija ėmė ieškoti alternatyvų treniruotėms salėje, ir šitaip susipažino  plastikos chirurgu Dainiumi Daunoravičiumi, kuris jai atliko efektyvias šalčio terapijos procedūras sertifikuotu „Cryoslim“ aparatu.

REKLAMA
REKLAMA

„Labai norėjau paspartinti kūno pokyčius. Nuo pilvo srities rebaliukai tirpsta lėčiausiai, todėl labai džiaugiuosi, jog mano kelyje pasitaikė šiuo metu sparčiai populiarėjanti krioterapija. Tai – neinvazinė šalčio terapija, skirta sumažinti nepageidaujamą poodinių riebalų kiekį, gydyti celiulitą. Po kiekvienos procedūros prarandama 30 – 40 procentų veikiamų riebalų, o tai man buvo puiki pagalba, siekiant padailinti kūno linijas. Nors anksčiau gana skeptiškai žiūrėjau į panašias procedūras ir neketinau jų bandyti, prisiklausiusi gerų atsiliepimų iš šioje klinikoje apsilankiusių draugių, bei smalsumo vedina, pabandžiau ir likau labai patenkinta. Nebaisu, neskauda, o dar ir veiksminga – vilkėdama naujus džinsus dabar jaučiuosi labiau savimi pasitikinti. Net neabejoju, kad moterys mane supras,“ –nusišypso Julija.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų