REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendras metų fonas nurodo labai produktyvius metus siekiantiems karjeros aukštumų, norintiems įgyvendinti planus ir padaryti reikšmingą proveržį.

Bendras metų fonas nurodo labai produktyvius metus siekiantiems karjeros aukštumų, norintiems įgyvendinti planus ir padaryti reikšmingą proveržį.

REKLAMA

Artėjantys metai gali būti galingo šuolio laikas. ir tie Avinai, kuriems praėję 2018 metai priminė skolų grąžinimo ir sunkaus nuodėmių atpirkimo laiką, šie metai suteiks šansus pakilti aukščiau. Reiktų prisiminti, kad žvaigždės viską mato, viską žino, todėl Visatos malonės sulauks daug ir kantriai dirbantys, užsispyrę ir ambicingi.

Štai finansinėje srityje gali būti tikras perversmas. Ir tik nuo jūsų požiūrio priklauso, teigiamai jį priimsite, ar liksite ir vėl nepatenkinti.

Situacija ta, kad į jūsų finansų sritį įžengs Uranas jau nuo kovo 7 dienos ir įneš naujovių. Pirmiausia, gali kilti noras atrasti naujus uždirbimo būdus, arba tapti laisvai samdomu darbuotoju ir turėti nepastovias pajamas.

REKLAMA
REKLAMA

Kraštutinis variantas- impulso pagauti iššvaistysite visas santaupas, tvirtai įsitikinę rytojaus turtinga galia. Labiausiai laimės tie, kurie ras papildomą uždarbio būdą, kitaip vadinamas laisvomis pinigų įplaukomis. Visus metus tvyros mintis, kad pinigų tai yra – tai nėra, absoliutus chaosas.

REKLAMA

Jei turite planų keliauti ar išvykti ilgesniam laikui į svečią šalį, tam rinkitės metų pradžią. Nuo vasaros šita temą bus sunku realizuoti. Labai geri metai mokslams, studijoms. Žinoma, ir dėstytojams, mokytojams, švietėjišką misiją nešantiems.

Iki kovo 7 dienos būsite vis dar neprognozuojami, bet optimistiški. Draugai ir nepriklausomas gyvenimo statusas puikiai tiks jūsų nuotaikoms. Na, o nuo kovo 7 dienos, visų didžiuliai nuostabai, ir vėl tapsite normalūs.

Metai gali išsiskirti padidintu domėjimųsi ezoteriniais dalykais. Todėl tikrai daugelį savo reikalų ir gyvenimo rebusų spręsite pas būrėjus ar kitus ateities pranašautojus. Pernelyg neužsibūkite ten, gyvenimas vyksta čia.

REKLAMA
REKLAMA

Labiausiai gali nukentėti šeima ir santykių sritis. Žvaigždės ten reikšmingo judėjimo nenurodo, tačiau didelis dėmesys kitiems dalykams jus nutolins nuo artimųjų. Taigi, jei vis dar esate tikri, kad esate santykių ir šeimos žmogus, kartais prisiminkite brangiuosius. Gerų metų, Avinukai.

Astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė, asmeninisastrologas.lt

Artimiausiu metu pateiksime jums Jaučio, Dvynių bei kitų Zodiako ženklų prognozę 2019 metams. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų