REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Raminta Vyšniauskaitė – vietoje nenustygstanti 29-erių mergina. Šokių muzikos hitų radijo stoties „Power Hit Radio“ laidų vedėja šiemet, rodos, verčia kalnus: po rytinio eterio skuba sportuoti, gilinasi į vizažo paslaptis, suspėja aplankyti svarbiausius renginius, o vasarą ant jos piršto atsirado vestuvinis žiedas. Su Raminta kalbamės apie džiaugsmą jai teikiančius dalykus – darbą ir pomėgius.

Raminta Vyšniauskaitė – vietoje nenustygstanti 29-erių mergina. Šokių muzikos hitų radijo stoties „Power Hit Radio“ laidų vedėja šiemet, rodos, verčia kalnus: po rytinio eterio skuba sportuoti, gilinasi į vizažo paslaptis, suspėja aplankyti svarbiausius renginius, o vasarą ant jos piršto atsirado vestuvinis žiedas. Su Raminta kalbamės apie džiaugsmą jai teikiančius dalykus – darbą ir pomėgius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šie metai Tau – pokyčių metai: ištekėjai, atradai naujų veiklų, ėmei vesti vieno televizijos kanalo laidą. Kaip vertini savo 2016-uosius?

REKLAMA

Šie metai man buvo permainingi savęs ieškojimo prasme. Atėjo suvokimas kas yra tikra, dėl ko verta jaudintis ir stengtis, o kas yra visai nesvarbu. Iš naujo atradau laiką sau ir susigrąžinau ramybę. 2016-uosius turbūt labiausiai prisiminsiu dėl to, kad tapau žmona. Džiaugiuosi, kad paklausta „Ar kažkas po vestuvių pasikeitė?“ galiu drąsiai atsakyti „Taip!“ Viskas tiesiog tapo tikra, rekomenduoju! (šypsosi) O nauja televizijos laidos vedėjos vieta mane taip pat labai džiugina. Televizija mane visada traukė, tad esu neapsakomai laiminga, kad galiu stovėti prieš kamerą ir pagaliau jausti, kad kojos nebedreba.

REKLAMA
REKLAMA

Esi radijo ryto laidos vedėja, tad keliesi anksčiau nei dauguma. Kasdien bendrauji vis su naujais žmonėmis, nuolat kalbini žinomas asmenybes. Akivaizdu, kad nuolatinė dinamika – Tavo kasdienybė. Kodėl mėgsti dirbti radijuje?

Labai teisingai pastebėta – dinamika. Tuo radijas ir įdomus, kad čia niekada nebūna rutinos. Radijas mane labai žavi savo organika, tuo, kad pačias šviežiausias naujienas gali pranešti iškart tūkstančiams klausytojų. Radijuje aš galiu jausti žmonių reakcijas, diskutuoti drauge ir, žinoma, kalbinti pačius įdomiausius Lietuvos žmones. Tiesiog ne darbas, o – svajonė!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Neseniai atradai naujų veiklų – mokaisi vizažo paslapčių, pradėjai sportuoti. Kodėl? Ieškai naujų saviraiškos būdų? Gal greitai turėsime ne tik žinomą radijo laidų vedėją, bet ir makiažo meistrę?

Visada galvojau, kad žmogui turėti amatą yra labai naudinga. Jei netikėtai gyvenimas mane nublokštų ten, kur nemokėčiau net kalbos, galėčiau gražinti moteris. Ši sritis man visada buvo įdomi – seku tendencijas, skaitaus straipsnius, tad gavusi pasiūlymą pasimokyti profesionaliai nesudvejojau. Žinoma, iki meistrės dar reikia daug tobulintis, tačiau mane ši sfera labai žavi, o tai juk svarbiausia.

REKLAMA

Tuo tarpu sportą, mano nuomone, žmogus turi atrasti. Tokį, kuris jam tikrai patinka ir tinka. Aš visai netyčia susipažinau su kalanetika ir... įsimylėjau! Kalanetiką sukūrė balerina, dėl to šis sportas plastiškas ir ramus. Žinoma, treniruočių metu dirba visi raumenys ir išeini iš salės gerai paprakaitavęs.

Tave lydi sėkmė. Kaip manai, kokios asmeninės savybės padeda pasiekti tikslų, judėti pirmyn?

Manau, kad tai labiau ne savybė, o žinojimas, kad niekas nieko ant lėkštutės neatneš. Jei nori kažko pasiekti – mokykis, tobulėk, gilinkis. Stengiuosi nieko nedaryti paviršutiniškai. Kaip tik todėl nevadinu savęs vizažiste, nes pirmiausiai reikia užsitarnauti vardą, klienčių pasitikėjimą, įgyti savo braižą, ištobulinti ranką ir tik tada socialiniame tinkle įsirašyti „Vizažo meistrė“, o ne (kaip dažnu atveju būna) atvirkščiai.

REKLAMA

Dažnas jaunas žmogus, ypač dar besimokydamas mokykloje, nepasitiki savimi – nei išvaizda, nei gabumais. Kaip jam įkvėptum drąsos, optimizmo?

Labai svarbu atrasti sritį, kuri yra įdomi. Paauglystėje natūralu ieškoti savęs, tačiau anksčiau ar vėliau atsiranda tai, kas iš tiesų įtraukia. Man taip buvo su muzika. Pajutau, kad ji turi užimti didelę dalį mano gyvenimo. Be to, dalyvavau šauniausio moksleivio, skaitovų konkursuose. Radijas susidėjo kaip dėlionė iš atskirų sričių – muzikos ir scenos. Visai visai nesvarbu, ar tai bus fotografija, dailė, drabužių dizainas ar motociklai – svarbu, kad tai būtų veikla, kuriai norėtųsi skirti savo laiką.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Akivaizdu, kad domiesi mada. Kas Tave įkvepia? Mėgsti apsipirkinėti? Be ko neįsivaizduoji savo spintos?

Tikiuosi, to neskaitys mano vyras (juokiasi), bet apsipirkinėjimas, prisipažįstu, yra mano nežabota aistra! O jeigu kalbėti apie ikonas, viena gražiausiai besirengiančių moterų – dainininkė Gwen Stefani. Man patinka jos „pankiškas“ stilius ir nepriekaištingai suderinta eklektika. Pati savo garderobo neįsivaizduoju be džinsų. Man jie – nepamainomas drabužis, o jei pamatau kokius įdomesnius – būna sunku atsispirti.

Kokios kosmetikos priemonės visada būna Tavo kosmetinėje?

Lengvas makiažo pagrindas, biri pudra, antakių formavimo priemonė, sausa modeliavimo priemonė, tušas ir lupų blizgis.

Ką Tau reiškia šūkis „Make it Happen!“?

Šis šūkis man asocijuojasi su absoliučia laisve. Laisve būti tokiai, kokia tik nori, laisve veikti tai, kas patinka ir laisve rinktis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų