REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
30
Andreea Cristina Bolbea (nuotr. Instagram)

„Instagram“ žvaigždžių gyvenimas kartais atrodo išties tobulas, vis dėlto daugelis pamiršta ir tamsiąją to pusę.

30

„Instagram“ žvaigždžių gyvenimas kartais atrodo išties tobulas, vis dėlto daugelis pamiršta ir tamsiąją to pusę.

REKLAMA

Influenceriais tampa tikrų tikriausiomis garsenybėmis, o jų gyvybėms neretai gresia pavojus.

Manekenė Andreea Cristina Bolbea išgarsėjo dar 2012 metais, o dabar socialiniuose tinkluose turi sukaupusi virš milijono sekėjų. Ji dirbo su tokiais prekių ženklais, kaip „Coca Cola“ ir „Sephora“, o žurnalas „Forbes“ ją įvardijo kaip vieną įtakingiausių influencerių.

Vis dėlto išgarsėjimo kaina, pasak Andreea, yra žiauri. Ji kentė žiaurų tyčiojimąsį ir užgauliojimus, o kai kurie netgi atvirai jai sakė, jog trokšta jos mirties.

Kraupūs ir keisti vyrų komentarai bei grasinimai realiame gyvenime – tai yra kita influencerių gyvenimo pusė. Manekenė atvira – ją realiai yra persekiojęs ne vienas žmogus.

REKLAMA
REKLAMA

Vienas vaikinas nenustojo jai rašyti elektroninių laiškų, o kai ji į juos neatsakė – tiesiog įsiuto. Tuomet jis nusprendė ją sekti net daugiau nei 1600 kilometrų iki jos tėvų namų Teksase, kur prie durų paliko paketą su savo vardu ant jo.

REKLAMA

Pasirodo, kad persekiotojas buvo šimtu procentų įsitikinęs, kad Andreea su juo susitikinėja, nė nepaisant to, kad iš tiesų manekenė yra susituokusi.

Nuolatiniai gąsdinimai privertė ją užblokuoti net 200 tūkst. žmonių. „Tu – pasileidėlė“, „Tau rūpi tik pinigai“, – tokios ir panašios žinutės iš piktų žmonių gražuolės daugiau nebepasiekia.

Dabar ji stengiasi tai ignoruoti, tačiau anksčiau jai nuotaika sugesdavo net kelioms savaitėms, ji jautė depresijos požymius, o vienąkart net buvo išjungusi savo paskyrą pusmečiui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų