REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sekmadienis daugeliui Zodiako ženklų prognozuojamas gan neramus įtemptas. Galite labai lengvai įkliūti į pinkles.

Sekmadienis daugeliui Zodiako ženklų prognozuojamas gan neramus įtemptas. Galite labai lengvai įkliūti į pinkles.

REKLAMA

Gruodžio 02 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Itin aiškiai matysite aplinkinių trūkumus, tačiau nereikia į tai reaguoti kaip į asmeninį įžeidimą ar iššūkį, dėl to užsiplieksti arba pulti auklėti. Venkite rizikuoti, ypač vairuodami.

Tauras

Dėl išaugusio nervingumo, nekantrumo gali komplikuotis santykiai su kolegomis, artimaisiais. Nesiimkite nieko atsakingo, tikrinkite atliekamus darbus.

Dvyniai

Būkite apdairūs darbe (jei šiandien reikia dirbti), nes išaugs klaidų tikimybė. Būkite atidesni draugų skundams, jie tikisi jūsų užuojautos.

Vėžys

Jūsų nuoširdumu, o gal ir paslaptimi gali pasinaudoti apsimetėliai draugai.

Liūtas

Stenkitės baigti užvilkintus, pamirštus darbus. Tik būkite atsargesni tvarkydami piniginius reikalus. Jei turite slaptų priešų, galite iš jų sulaukti staigmenos.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Nepriiminėkite naujų sprendimų, veikite pagal seną planą. Tiesa, būkite pasiruošę priverstiniam staigiam manevrui. Vis dėlto venkite impulsyvių sprendimų.

REKLAMA

Svarstyklės

Nenuostabu, kad dabar pečius prislėgs visokie rūpesčiai. Pagalbos sulauksite iš senų draugų, buvusių bendradarbių, artimųjų.

Skorpionas

Neskubėkite nieko nežadėkite, netarpininkaukite. Nebūkite patiklūs: galite susidurti su gražiai pateiktu melu. Atsargiau vairuokite.

Šaulys

Gana nesėkminga diena. Ypač svetimoje aplinkoje jausitės nejaukiai, nesaugiai. Negeras laikas kuo nors svarbiu užsiimti darbe. Namuose būkite atidūs, kad savo nepasitenkinimu nesuerzintumėte artimųjų.

Ožiaragis

Galite nepajusti apgaulės, pasiduoti provokacijai. Siekite būti geriau informuoti apie dalykinius reikalus, nesigundykite vien gražiais pažadais. Būkite pakantesni vaikams.

REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Jei esate darbštūs, konkretūs, savo užduotis įpratę atlikti tiksliai, išvengsite tuščio jėgų ir laiko švaistymo.

Žuvys

Streso metas, tad gal pavyks suvokti kai ką reikšmingą ir ištaisyti seną klaidą? Bus naudinga paanalizuoti ir pakoreguoti savo santykius su antrąja puse (pamąstykite, kuo esate įskaudinę sutuoktinį).

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų