REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
69
Cristiano Ronaldo ir Kathryn Mayorga užfiksuoti viešbutyje (tv3.lt fotomontažas)

Penkiskart geriausiu pasaulio futbolininku pripažinto Cristiano Ronaldo galvoje – sudėtinga painiava tarp futbolo ir asmeninio gyvenimo.

69

Penkiskart geriausiu pasaulio futbolininku pripažinto Cristiano Ronaldo galvoje – sudėtinga painiava tarp futbolo ir asmeninio gyvenimo.

REKLAMA

Prieš kelis mėnesius portugalui buvo mesti sunkūs kaltinimai moters išprievartavimu, o tiriant šį incidentą paaiškėjo ir daugiau nemalonių detalių.

Apie futbolininko prievartą prieš 35-erių amerikietę Kathryn Mayorga paskelbęs Vokietijos laikraštis „Der Spiegel”, remdamasis naujausiais surinktais įrodymais, tvirtina – C. Ronaldo iš tiesų elgėsi prieš moters valią.

Vokietijos leidinys penktadienį pranešė, kad sulaukė neginčytinų duomenų iš šaltinio „Football Leaks”. Teigiama, kad tiriamuose dokumentuose pats C. Ronaldo savo advokatams pripažįsta 2009-aisiais užsiemęs seksu su K. Mayorga, nors ši jam aiškiai pasakė „ne”.

Portugalas kartu su savo advokatais nuo pat pirmųjų skandalo dienų neigia bet kokius kaltinimus ir tikina, kad jais norima manipuliuoti dėl finansinių sumetimų, tačiau „Der Spiegel” šios bylos „į stalčių” nepadėjo.

REKLAMA
REKLAMA

Vokieičiai darkart išsiaiškino, kad prieš devynerius metus nukentėjusiai moteriai buvo sumokėta 375 tūkst. JAV dolerių suma už tylą.

Kaltinimus metęs leidinys atsekė ir C. Ronaldo pokalbį su savo teisės patarėju. Skelbiama, kad futbolininkas teiravosi savo darbuotojo, kokiu keliu pastarasis turėtų eiti, jei lytiniai santykiai su K. Mayorga iš tiesų vyko, o ji keliskart griežtai ištarė „nereikia” ir „stop”.

REKLAMA

Tiesa, vos pasirodžius naujausiai informacijai, futboliniko atstovai suskubo pranešti, kad tai tėra klastotė, pavogta iš „hakerių”.

Vis tik, pats C. Ronaldo prieš maždaug mėnesį prancūzų žiniasklaidai atviravo, kad labiausiai ši istorija paveikia ne jį patį, o šeimą.

„Savo gyvenimo draugei viską paaiškinau, ji suprato. Sūnus, Cristiano Jr., dar yra per mažas, kad suprastų, bet blogiausia yra mano mamai ir sesei. Jos mane palaiko, tačiau yra kaip niekada piktos”, – sakė 2016 metų Europos čempionas.

Kas teisus, o kas meluoja, kol kas neaišku. Aišku tik tai, kad ši skandalinga istorija portugalo žaidimo kokybei įtakos akivaizdžiai neturi. Jis vos per kelis mėnesius tapo Turino „Juventus” lyderiu ir šiuo metu yra antras pagal pelnytus įvarčius visame Italijos čempionate.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų