REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
66
Pratyusha Banerjee (tv3.lt fotomontažas)

Indų serialas „Pažadėtoji“ užkariavo gausybės žmonių širdis visame pasaulyje. Lietuvoje taip pat itin populiarių serialą, kupiną įtemptų ir tragiškų dramų, kasdien žiūri tūkstančiai žmonių.

66

Indų serialas „Pažadėtoji“ užkariavo gausybės žmonių širdis visame pasaulyje. Lietuvoje taip pat itin populiarių serialą, kupiną įtemptų ir tragiškų dramų, kasdien žiūri tūkstančiai žmonių.

REKLAMA

Tiesa, prieš kelerius metus kūrybinę grupę bei milijonus gerbėjų visame pasaulyje sukrėtė tragiška žinia – iš gyvenimo savo noru pasitraukė pagrindinė serialo aktorė Pratyusha Banerjee, kuri buvo rasta negyva savo namuose.

Nors po nelaimės praėjo jau keli metai, vis dar sunku pasakyti, kas pastūmėjo žymią ir sėkmingą kino industrijoje merginą į savižudybę. Ne paslaptis, kad itin tamsus šešėlis krito ant Prayushos vaikino Rahuul Raj Singh.

Vos tik buvo atsisveikinta su žymia aktore, artimieji prabilo apie tai, ką jai teko patirti.

Vieni šaltiniai pasakojo, kad merginos mylimasis Rahuul Raj Singh vertė kylančią aktorę užsiimti prostitucija, o jų santykiai buvo labai sudėtingi.

Tiesa, šiemet itin suaktyvėjęs judėjimas „Me Too“ atvėrė naują lapą merginos mirties byloje. Atsirado gausybė moterų, kurios žiniasklaidai tvirtino, jog P. Banerjee vaikinas Rahuul priekabiavo prie kitų garsių Bolivudo aktorių.

„Vieną naktį Rahuul man paskambino ir pasakė, kad jam nutiko nelaimė, reikia greitai susitikti. Kadangi jis buvo mano pažįstamas, norėjau padėti jam. Per daug nesigilinau į situaciją, tačiau tik vėliau supratau, kad vos nepakliuvau į jo spąstus. Susitikus Rahuul nekalbėjo apie jokį incidentą, siūlė man važiuoti pas jį į namus. Pasakojo, kad jam liūdna vienam“, – teigė viena mergina.

„Aš padarysiu kai ką, kas tau tikrai patiks. Tai bus neįprasta, bet liksi sužavėta“, – merginai sakė Rahuul.

„Supratau, kad jis nori su manimi pasimylėti... Aš labai išsigandau, pasakiau jam, kad pažįstu jo šeimą ir pasiskųsiu. Tada jis man atrėžė, kad kitą kartą geriau būčiau pasiruošusi seksui“, – skaudžią istoriją pasakojo ji.

Dienraštis „Mumbai Mirror“ vos tik po merginos mirties išplatino straipsnį, kuriame paviešino poros paskutinio pokalbio detales.

Įraše buvo girdėti, kaip Pratyusha šaukė ant savo mylimojo. „Tu toks blogas, man taip sunku... Aš visuomet savo gyvenime koviausi dėl visko, tačiau man nebeliko nieko. Tu mane tempi į dugną, tu net nesupranti, kaip aš blogai jaučiuosi“, – sakė ji.

Mergina taip pat pridūrė: „Tu toks savanaudis... Rahul, viskas baigta. Aš pavargau. Aš mirus“, – rėžė ji. Tačiau jos mylimasis jai liepė nedaryti nieko: „Aš grįšiu po pusvalandžio“, – pridūrė jis. „Viskas baigsis po pusvalandžio“, – išrėžė ji.

Pratyushos mama taip pat tvirtino, jog jos dukra skundėsi tėvams dėl mylimojo elgesio. „Jis norėjo uždirbti pinigus iš bet ko... Dėl to ji labai išgyveno“, – sakė jos mama.

Sklido kalbos, kad mergina vos kelios dienos iki nelaimės taip pat pasidarė ir abortą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų