REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Likimas šiandieną nepagailės staigmenų. Vieni gali sužinoti tai, ko visiškai nesitikėjo, kitiems palankus metas megzti santykius. Ši diena taip pat palanki svarbiems darbams atlikti. 

Likimas šiandieną nepagailės staigmenų. Vieni gali sužinoti tai, ko visiškai nesitikėjo, kitiems palankus metas megzti santykius. Ši diena taip pat palanki svarbiems darbams atlikti. 

REKLAMA

Lapkričio 29 d. horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Tikėtinas meninis, kūrybinis įkvėpimas. Atsiras progų geriau pažinti dominančius asmenis. Jums gali būti patikėtos svetimos paslaptys. Galbūt aiškinsitės tuos santykius, kurie buvo keistai įstrigę arba stringa šiuo metu.

Tauras

Tiktų spręsti skolų problemas. Aptarkite jas su antrąja puse. Su kreditoriais gali pavykti susiderėti dėl paskolos termino pratęsimo, sutarties sąlygų pakeitimo ar pan.

Dvyniai

Galite gauti žinią iš užsienio. Įmanomos derybos, susitarimai su užsieniečiais, flirtas su įdomiu asmeniu. Galite pamėginti palenkti savo pusėn konkurentus arba įveikti varžovus.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Visą dieną jausitės taip, lyg ruoštumėtės skrydžiui, polėkiui, bet tam vis dar trukdytų per stipri žemės trauka, inercija, slapti suvaržymai. Teks rimtai padirbėti, jeigu ruošiatės egzaminui ar kitokiems atsiskaitymams.

REKLAMA

Liūtas

Palankus metas kelionėms, susitikimams su užsieniečiais, kultūrinių renginių, tarptautinių seminarų organizavimui ir pan. Neseniai užmegztos pažintys, išgirstos mintys pasirodys gana vertingos.

Mergelė

Meninei kūrybai ši diena gali būti labai palanki. Kitose srityse objektyviai, realiai įvertinkite savo galimybes, nes būsite linkę užsikrauti naštą ne pagal pečius.

Svarstyklės

Šiandien galite susitikti su žmonėmis, kurių seniai nematėte. Šie susitikimai, pokalbiai gali padėti jums geriau susivokti situacijoje, gal net pakeisti kai kuriuos planus. Neblogas metas ieškoti dingusių daiktų, dokumentų.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Rytas gali būti kiek niūrokas, tačiau įdienojus lengviau atsikvėpsite, padvelks vidine gaiva, polėkiu. Neliūdėkite, jei jaučiate tam tikrą dėmesio stoką iš artimų žmonių, pamėginkite patys kam nors būti reikalingi, paslaugūs.

Šaulys

Šiandien jums turėtų pakakti ir energijos, ir sėkmės. Galite sukaupti reikalingos informacijos, atnaujinti ar užmegzti pageidaujamus ryšius, gauti naudos iš komercinių operacijų ar kažkokių sandorių.

Ožiaragis

Regis, sėkmingai tvarkysite nuosavybės reikalus, dokumentus. Pravartu užsiimti buities, ūkio darbais, pirkti, remontuoti techniką. Galite ką nors nupirkti šeimos nariams pamaloninti.

Vandenis

Gali būti, kad šiandien sulauksite giminaičio, draugo, gerbėjo žinios ar vizito. Pats metas iki galo sutvarkyti vieną nemalonų reikalą, kurį seniai atidėliojate. Vakaras tinkamas romantiškam pasimatymui, šou renginiui.

Žuvys

Nusimato susirūpinimas dėl darbo, sveikatos ar asmeninio įvaizdžio. Tikriausiai išleisite pinigų pirkdami daiktus, kurie palengvina darbą, suteikia daugiau komforto ar grožio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų