REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žinoma Lietuvos stilistė Agnė Gilytė turi tūkstančius gerbėjų ne tik dėl stiliaus patarimų, bet ir pozityvumu dvelkiančių idėjų. Ypatingu stiliaus skoniu pasižyminti dviejų berniukų mama A. Gilytė drąsiai rikiuojasi tarp ryškiausių ir veikliausių šalies moterų.

Žinoma Lietuvos stilistė Agnė Gilytė turi tūkstančius gerbėjų ne tik dėl stiliaus patarimų, bet ir pozityvumu dvelkiančių idėjų. Ypatingu stiliaus skoniu pasižyminti dviejų berniukų mama A. Gilytė drąsiai rikiuojasi tarp ryškiausių ir veikliausių šalies moterų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kol dalina patarimus Lietuvos moterims, Agnė pati nestokoja žavesio nė vieną akimirką. Moteris pripažįsta, kad tiesiog neperžengia maksimalios ribos ir stengiasi išlaikyti gyvenimo pusiausvyrą. Jos patarimai gali padėti daugeliui per gyvenimą bėgančių ne tik nepersitempti, bet ir visada atrodyti žvaliai.

REKLAMA

Dar visai neseniai pristatėte naują savo projektą, dalyvaujate pristatymuose, dalinatės stiliaus patarimais. Tikriausiai ne kartą girdėjote klausimą: kaip viską spėjate?

Turiu paprastą atsakymą – spėju, nes viską susiplanuoju ir kiek įmanoma kruopščiau. Manau, kad tai iš tiesų padeda nuveikti kur kas daugiau, nei atrodo. Žinoma, būna dienų, kai reikia lėkte lėkti, bet neleidžiu sau persitempti, kad netektų vieną dieną tiesiog nugriūti. Juolab, kai turiu du sūnus, negaliu sau to išgriuvimo leisti.

REKLAMA
REKLAMA

Sunku nematyti, kokiu ritmu gyvenate. Atrodo, kad savikontrolė jums įgimta. O gal kitos savybės dar labiau prisideda prie to ritmo suvaldymo bei tinkamo nukreipimo?

Matyt, tas atsakingas planavimas, apskritai, atsakingumas ir pareigingumas. Galbūt tuo pačiu ir užsispyrimas bei noras padaryti kaip įmanoma daugiau bei geriau.

Tikinate, kad visiškai sau pervargti neleidžiate, bet poilsis yra būtinas. Kaip atgaunate jėgas?

Iš tiesų mane ant kojų pastato rytinis sportas, geri pusryčiai ir kava. Apskritai manau, kad žmonės turi save dažniau lepinti, skirti laiko sau. Ir lepinti ne tik išskirtinėmis progomis, leidžiant sau kažkokias procedūras, bet ir lepinti saldumynais, ar kitomis maloniomis smulkmenomis, jeigu tik jų norisi. Nes savęs ribojimas, varžymas, iš tiesų kenkia ir savijautai, ir nuotaikai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

O kitas paprastas ir tikrai veiksmingas būdas – pasivaikščiojimas. Jeigu tik turiu kelias laisvas minutes – tiesiog dievinu ir mėgaujuosi pasivaikščiojimu mieste tiek viena, tiek su drauge ar vyru. Manau, kad visi turime rasti ir nešykštėti tų kelių minučių laiko sau ar kavai su draugu. Tai grąžina mūsų gyvenimo pusiausvyrą.

Žinoma, mano jėgų ir geros savijautos šaltinis yra ir akimirkos namuose su šeima, tai tiesiog neatskiriama mano gyvenimo dalis.

Turėdama daugiau laisvo laiko, kaip jį išnaudojate?

Jeigu tik galėčiau, vaikščiočiau visur ir visada. Gal kam nors ir pasirodys keista, bet mano didžiausias pomėgis yra vaikščiojimas. Tai ir atpalaiduoja, ir suteikia jėgų. Juolab, man tiesiog reikia kelionių, reikia išvažiuoti toli nuo visko ir kaip tik įmanoma dažniau. Tai ne tik įkvepia naujiems darbams, bet yra ir kaip naujas oro gurkšnis man. Stengiuosi nuvyti blogas mintis, jeigu tokių atsiranda, bet myliu savo darbą ir veiklą, galbūt todėl tų blogų minčių man pavyksta neįsileisti.

REKLAMA

Regis, jums gero nusiteikimo netrūksta niekada. O su kokiu šūkiu pradedate darbo savaitę?

Galbūt tai nustebins ne vieną, bet aš nejaučiu to pirmadienio baimės, net nežinau, kas tai yra. Galbūt taip yra todėl, kad pati dėliojuosi darbus ir kartais man darbo savaitė gali prasidėti antradienį, kartais sekmadienį. Todėl specialiai nusiteikti man nereikia, viskas priklauso nuo to, kaip jaučiuosi viduje. Dieną pradedu gana anksti, tad gerai išsimiegojusi ir pasportavusi, aš jau su visa jėga stoju prie darbų (šypsosi).

Nors veiklos jums netrūksta, su kokiais projektais dirbate pastaruoju metu?

Dabar bene labiausiai esu įsitraukusi į naujojo projekto – dovanų dėžutės „Atradimai su Agne Gilyte“ darbus, kurioje – net 7 skirtingos ir kruopščiai mano atrinktos staigmenos. Idėja sukurti tokią moters gerai savijautai reikalingų daiktų dovaną, kirbėjo jau seniai. Taip norisi kiekvieną paraginti skirti laiko sau, o šie daiktai ir palengvins daugelį jų kasdienių situacijų bei leisi jaustis puikiai. Jau dabar pastebėjau, kad dauguma perkančiųjų yra vyrai, vadinasi, mūsų vyrai pastebi, ko nori jų moterys! Labai džiaugiuosi ir gėriuosi tuo.

REKLAMA

Vargu, ar galima nuspėti, kiek visko turi stilistai rankinėse. O kas jūsų kosmetinėje tiesiog privalo būti kasdien? Turbūt jau teko girdėti, o jeigu dar ne, išduosiu paslaptį – tiesiog neišeinu iš namų be plaukų lako ir rankų kremo! Jie tiesiog privalo būti man po ranka (juokiasi). Dar blakstienų tušas, lūpų blizgis ir pudra. Turbūt be jų – nė žingsnio. O jau vakarėliams ar renginiams paruošta atskira kosmetinė.

Ką jums reiškia šūkis „Make it Happen!“?

Tu gali tai padaryti! Tai kartojau ir sau, kurdama naujausią projektą, tai kartoju ir kiekvienam. Ne kažkas už tave padarys, ne kažkada, o tu pats turi imti ir padaryti. Dabar.  

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų