REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Klaipėdoje vagyste įtariamas vyras peiliu bandė sužaloti du apsaugininkus.

Klaipėdoje vagyste įtariamas vyras peiliu bandė sužaloti du apsaugininkus.

REKLAMA

Antradienį į Klaipėdos miesto policijos komisariatą kreipėsi 56-erių ir 21 metų Herkaus Manto gatvėje esančio prekybos centro saugos darbuotojai.

Jie pranešė, kad praeitą savaitę, lapkričio 23 dieną, 11 val., dirbant saugos poste buvo sulaikytas vagyste įtariamas vyras.

Jį nusivedus į postą, paėmus iš jo pasisavintus daiktus, vyriškis išsitraukė peilį ir bandė juo keletą kartų smogti į vieno apsaugininko kaklą bei krūtinę, vėliau bėgdamas bandė smogti ir kitam.

Darbuotojai įvykio metu nenukentėjo, jiems pavyko išvengti smūgių.

Policija pranešė, kad antradienį, apie 15.30 val., sulaikytas 34 metų įtariamasis. Jis uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl grasinimo nužudyti ar sunkiai sutrikdyti žmogaus sveikatą.

Šiemet sausį Klaipėdoje, prekybos ir pramogų centre „Akropolis“ vagyste įtartas pirkėjas nužudė apsaugininką. Jis nuteistas kalėti 13 metų ir 6 mėnesius.

REKLAMA
REKLAMA

Šioje byloje nustatyta, kad sausio 5 dieną pavakarę prekybos centre „Akropolis“ kilus įtarimui, kad asmuo sukčiauja savitarnos kasoje, jis buvo sulaikytas apsaugos poste. Nusikaltimas įvykdytas dėl 1 eurų 26 centų sumos. Pirkėjas Maksimas Orlovskis savitarnos kasoje mandarinus įmušė kaip svogūnus. Į tai sureagavo apsaugininkai ir pakvietė pirkėją pasiaiškinti į apsaugos postą.

REKLAMA

Konfliktas kilo, kai sulaikytas pirkėjas bandė pabėgti nuo apsaugininkų vienam apsaugos darbuotojui M. Orlovskis tyčia smogė su savim turėtu peiliu į krūtinę ir taip pasikėsino į jo gyvybę.

Į pagalbą su atrankiais, kuriuos ketino uždėti sulaikytajam, atėjusiam kolegai vyras peiliu dūrė į petį ir kaklą, dėl to apsaugininkas mirė įvykio vietoje. Nužudytajam buvo 24 metai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų