REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
tv3.lt koliažas

Paskutinioji lapkričio savaitė daugeliui Zodiako ženklų prasidės itin neramiai. Pirmadienį vienų ženklų laukai įtampa darbe, kitų – pavojus kelyje ar nesantaika asmeniniuose santykiuose.

12

Paskutinioji lapkričio savaitė daugeliui Zodiako ženklų prasidės itin neramiai. Pirmadienį vienų ženklų laukai įtampa darbe, kitų – pavojus kelyje ar nesantaika asmeniniuose santykiuose.

REKLAMA

Lapkričio 26 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Gali paaiškėti, kokia nauda ar nuostolis nusimato iš neseniai pradėto kūrybinio, dalykinio projekto. Jeigu kažkokia prasme tikitės lengvos pergalės, galite nusivilti.

Tauras

Šiandien ypač jautriai reaguosite į kitų vertinimus, nuomonę apie jus, pastabas apie išvaizdą, profesinę kompetenciją. Darbe ir kitur kuo tiksliau laikykitės tvarkos, technikos saugumo taisyklių.

Dvyniai

Įtampos neišvengsite, ypač jei slegia skolos, nusimato atsiskaitymai ar derybos. Būkite pakantesni pretenzingiems pašnekovams, jei norite taikiai išspręsite kilusius nesusipratimus.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Nervins finansinės problemos, teisiniai nesklandumai. Jei trokštate meilės nuotykio, atsiras proga juo pasimėgauti. Tačiau svarbūs santykiai gali pašlyti, nes būsite linkę bėgti nuo atsakomybės. Saugokite vaikus.

REKLAMA

Liūtas

Gali būti, kad ateities planus, teisinius ar dalykinius reikalus šiandien aptarsite su žmonėmis, turinčiais galią paveikti įvykius, keisti situaciją jūsų naudai arba nenaudai. Būkite apdairūs, jei nepageidaujate negatyvių pasikeitimų.

Mergelė

Jei manėtės esą protingesni bei pranašesni už kitus, gali kilti įvairaus pobūdžio nepasitenkinimo. Paaštrės konkurencija darbe ir kitur. Venkite aplaidumo, nes dėl to galimas nuostolis, gedimas, avarinė situacija.

Svarstyklės

Tai, ką susiplanavote šiai dienai, veikiausiai jums sugriaus keistų problemų apnikti aplinkiniai. Apie pažįstamą asmenį išgirsta naujiena gali jus gerokai sukrėsti.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Tai gana pavojinga diena: gali būti traumų ir ligų paūmėjimo, tad nedarykite nieko, kas galėtų pakenkti jums arba aplinkiniams. Susilaikykite nuo aferų, šmeižto, intrigų, dėl kurių galėtumėte įgyti priešų ar būti apkaltinti iškeliant bylą.

Šaulys

Jumyse grumsis prieštaringi jausmai. Galbūt žaidžiate dvigubą žaidimą ir tai ima kelti problemų. Pasistenkite, kad jūsų užmojai būtų protingi ir priimtini aplinkiniams. Nelįskite į rizikingas avantiūras.

Ožiaragis

Norėsis pramogų, lengvo pasipelnymo. Jeigu tikitės gero atlygio už nedidelę paslaugą, laukia nusivylimas. Nekokia diena pirkti ekstravagantiškus daiktus, nes jūsų originalumas nebus suprastas. O vėliau ir patys gailėsitės dėl išlaidų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Neišvengsite negatyvios informacijos arba kontaktų, išmušančių iš pusiausvyros. Pagalius į ratus gali imti kaišioti nepalankūs jums žmonės bei aplinkybės. Aršesni taps konkurentai, oponentai.

Žuvys

Gali būti, kad teks rinktis, kas jums svarbiau - tai, kas jau aišku, stabilu, įprasta, ar tai, kas dvelkia permainomis. Spontaniška avantiūra gali būti pavojinga, nešanti praradimus. Jauskite saiką ir įvertinkite savo galimybes.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų