REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
54
Rūta Mazurevičiūtė-Pitkauskienė (Greta Skaraitienė/Fotobankas)

Vasaros pabaigoje tituluota gražuolė Rūta Mazurevičiūtė savo mylimajam Mantui Pitkauskui ištarė lemtingąjį „taip“. Praėjus keliems mėnesiams po šventėms, žinoma moteris neslepia – dabar svarbiausia yra kurti šeimą.

54

Vasaros pabaigoje tituluota gražuolė Rūta Mazurevičiūtė savo mylimajam Mantui Pitkauskui ištarė lemtingąjį „taip“. Praėjus keliems mėnesiams po šventėms, žinoma moteris neslepia – dabar svarbiausia yra kurti šeimą.

REKLAMA

Naujienų portalui tv3.lt Rūta atvirai papasakojo apie pokyčius gyvenime ir ateities planus.

Paklausta, ar po vedybų gyvenimas pasikeitė, Rūta juokiasi: Man atrodo, kad tapčiau milijoniere, jei rinkčiau po eurą už šį klausimą, nes tikrai labai daug žmonių domisi, kaipgi mums sekasi. Nustebinti iš tiesų negaliu – niekas kaip ir nepasikeitė, tiesiog įteisinome savo meilę. Ir dabar, galbūt, atsirado saugumo, dar didesnio pasitikėjimo jausmas. Nors ir anksčiau vienas kitą be galo palaikydavome, bet dabar jaučiame dar didesnį norą ir polėkį kurti šeimą, galvoti į priekį, visas svajones realizuoti kartu.“

Po vedybų daugelis jau galėjo pastebėti, kad Rūta tiek socialiniuose tinkluose, tiek ir kitur dabar dažniausiai yra pristatoma vyro pavarde – Pitkauskienė. Moteris atvirauja, kad taip nusprendė iš pagarbos savo vyrui.

REKLAMA
REKLAMA

„Atsižvelgiant į tai, kad turiu du vardus ir dar ilgą mergautinę pavardę, jei būčiau pasilikusi viską, atrodyčiau kaip iš telenovelių. Būtų tikrai sudėtinga ir gyventi, ir keliauti, todėl nusprendžiau, kad geriau pasirinkti lietuvišką, vyro pavardę“, – šypsosi ji.

REKLAMA

Tiesa, Rūta prideda, kad toks apsisprendimas sukėlė įvairiausių jausmų: „Man mano pavardė yra miela ir man be galo patinka – juk tiek metų su ja gyvenau! Atrodo, lyg kažko atsisakytum svarbaus savo gyvenime, dalelės savęs. Bet tai yra naujas, gražus etapas ir aš į jį neriu visa galva. Mano vyro pavardė yra irgi be galo graži ir manau, kad ji man priderės tuos tolimesnius metus, kai gyvensime kartu.“

Vis dėlto įvairios institucijos bei pažįstami prie tokio Rūtos pavardės pokyčio pripranta kiek sunkiau, nei pati moteris. „Neseniai buvo Lietuvos kariuomenės šimtmečio progos renginys, tai ten ir vadai, ir pažįstami sakė, jog žino, kad jau esu „-ienė“, bet jiems išlieka noras kreiptis į mane taip pat, kaip seniau“, – juokėsi ji.

REKLAMA
REKLAMA

Niekam ne paslaptis, kad kariuomenė – svarbi Rūtos gyvenimo dalis, tačiau šiuo metu laiko jai lieka vis mažiau, todėl ateityje ji tai tikisi pakeisti.

„Turiu pripažinti, kad dabar įtemptas metas – pakeičiau darbą, atsirado daugiau papildomos veiklos vedant renginius, tenka daug važinėti po įvairius miestus, todėl savo tarnystę šiek tiek apleidau. Bet tik ištaikiusi laisvesnį savaitgalį tikrai sudalyvauju ir bent atsiskaitau tam tikras užduotis. Tikiuosi, kad ilgainiui viskas susidėlios į savas vėžes, ir aš vėl galėsiu labiau panirti į Krašto apsaugos savanorių pajėgų tarnystę“, – sakė R. Pitkauskienė.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų