REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
58
Anžela Adamovič-Gečienė (tv3.lt fotomontažas)

Rugpjūčio mėnesį dainininkų Anželos Adamovič ir Žygimanto Gečo šeima gyveno maloniausiomis nuotaikomis – porai gimė sūnelis Žakas.

58

Rugpjūčio mėnesį dainininkų Anželos Adamovič ir Žygimanto Gečo šeima gyveno maloniausiomis nuotaikomis – porai gimė sūnelis Žakas.

REKLAMA

Neslėpdami džiaugsmo gražiausiomis akimirkomis jiedu dalijosi ir socialiniuose tinkluose, o visai neseniai ėmė lankytis ir viešuose renginiuose. Daugybė Anželos gerbėjų galėjo pastebėti ir tai, kad moteris atrodo netgi dar puikiau, nei iki gimdymo – naujienų portalui tv3.lt atlikėja atskleidė, kad tam yra tik viena priežastis.

„Turbūt, kad tai laimė. Nežinau, ar tai dėl maisto, sporto, ar dar ko nors – tikrai nepasakyčiau, kad aš dabar visko laikausi taip, kaip anksčiau. Tai tikrai bus laimė“, – šypsosi ji.

Iki nėštumo aktyviai sportavusi Anžela atvirauja, kad po jo pirmąkart pasportuoti ji nuėjo tik prieš mėnesį: „Dabar einu į tokias treniruotes, kur visa mankšta yra atliekama su elektros impulsais. Gerus du mėnesius dar palaukiau“.

REKLAMA
REKLAMA

Nepaisant to, kad dabar atrodo puikiai, A. Adamovič-Gečienė neslepia, kad per nėštumą priaugo išties nemažai: „Nutiko taip, kad paskutines dienas neturėjau galimybės pasisverti. Tačiau buvau ganėtinai daug priaugusi dėl skysčių susikaupimo – maždaug apie 20 kilogramų. Per kelias paskutines dienas prieš pat gimdymą, dėl skysčių susikaupimo aš priaugau net 5 kilogramus! Todėl tikrai buvau dviguba–triguba. Tačiau tie skysčiai man lygiai taip pat greitai ir nuėjo. Nors žiedą nuo rankos galėjau nusiimti tik po dviejų mėnesių. Taip pat tiko ir ne visi bateliai.“

REKLAMA

Tiesa, dabar dainininkė gali džiaugtis – ji ir vėl pasiekė savo senąsias formas. „Į visus išmatavimus jau beveik esu grįžusi, tačiau reikia daug sporto, kad grąžinčiau tuos raumenis“, – sakė ji.

Paklausta, ar nekilo sunkumų po gimdymo grįžti prie įprastos, sveikesnės mitybos, A. Adamovič-Gečienė juokėsi: „Šokolado dar ilgai norėjosi… Dabar irgi jo norisi, bet nebe tiek. Žinoma, jei noriu – tikrai suvalgau. Savęs taip žiauriai nekankinu. Nekankinau ir anksčiau – tiesiog maitinausi sveikiau. Dabar kartais pavalgyti nespėju, arba pavalgau dvigubai daugiau, nes žinau, kad nespėsiu po to. Iš esmės, to sporto ir mitybos režimo nėra – svarbiausia dabar vaikelio priežiūra, o jau tik po to mano pačios.“

REKLAMA
REKLAMA

Mados renginio metu kalbinta dainininkė pridėjo, kad laiko kartais ne tik pavalgyti nebūna, bet ir kažkur susiruošti. „Mano vaikutis jau yra asmenybė. Mūsų sūneliui jau daugiau nei 3 mėnesiai – jis turi savo charakterį, savo nuotaiką. Neseniai nuotaikos nebuvo, tai va į renginį dažytis ir rengtis laiko taip pat daug neturėjau“, – juokėsi ji.

Anžela pasakojo, kad laikui bėgant jiedu su vyru stengiasi grįžti ir į anksčiau mėgtas veiklas, ir vėl imasi senų hobių. „Kaip bebūtų, mes turime ir savo gyvenimus. Žygimantas ir krepšinį žaidžia, treniruotes lanko, varžybose dalyvauja, jam taip pat norisi į renginius nueiti. Ir man taip pat norisi kažkur nueiti ar su draugėmis pabūti, tuos pačius renginius aplankyti. Mes tikrai vienas kitą palaikome ir visur išleidžiame“, – šypsosi laiminga mama.

Niekam ne paslaptis, kad viena sunkiausių užduočių, tenkančių jauniems tėveliams, yra naktinis kėlimasis. Vis dėlto Anžela su Žygimantu čia turi aiškias taisykles: „Darbo dienomis keliuosi aš, nes Žygimantui anksti ryte jau reikia būti darbe. 7 ryto jis jau turi pasirodyti energingas, o tam, kad turėtų energijos, jam reikia gerai išsimiegoti. Todėl darbo dienomis ir naktimis sauskelnes keičiu ir naktį keliuosi tik aš. O savaitgaliai jau yra mano laisvadieniai – naktį aš atsikeliu tik tada, kai reikia pamaitinti. O štai jau sauskelnės ir visa kita, atitenka tėveliui.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų