REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Laukia nelengvas penktadienis, tačiau jei būsite atidūs payks išvengti nemalonumų.

Laukia nelengvas penktadienis, tačiau jei būsite atidūs payks išvengti nemalonumų.

REKLAMA

Lapkričio 23 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Neišsisukinėkite prieš save ir mylimą žmogų, atvirai pasišnekėkite apie jūsų jausmus: būsite teisingai suprasti. Diena gera pasišnekėti su mylimu asmeniu apie būsimą šeimą. Tvarkydami reikalus būkite itin atidūs, nes galite pervertinti savo galimybes.

Tauras

Daug neplanuokite, nes paskutinę akimirką viskas gali pasikeisti. Vienintelis dalykas, kurį šiandien bus svarbu padaryti, tai nueiti į pasimatymą ar bent jau paskambinti mylimam žmogui.

Dvyniai

Pakilią meilės nuotaiką temdys to nesuprantančių draugų įkyrumas bei jų neišspręstos problemos, neprognozuojamas šefo elgesys, gendanti darbo technika ar nuosavas automobilis... Tačiau nestigs gerbėjų, kurie visaip demonstruos savo atsidavimą (galbūt ir romantišką nusiteikimą).

Vėžys

Atidžiai žiūrėkite, kuo galima pasitikėti, o ko derėtų vengti: sėkmė daug priklausys nuo jūsų sąjungininkų.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Nervinė įtampa didelė, vertinimai dažnai neobjektyvūs, ir tik būdami su mylimu žmogumi atgausite reikalingą dvasios pusiausvyrą.

Mergelė

Tai palankus metas, ir visų geriausia būtų pasikliauti savaimine įvykių eiga. Tinkama proga susitikimams su įtakingais asmenimis, nuo kurių priklauso jūsų karjera: būsite suprasi, įvertinti.

REKLAMA

Svarstyklės

Jūsų karjerai gali pakenkti patiklumas, skubotumas. Būkite atlaidesni bei atidesni mylimam žmogui. Gali paaiškėti, kas jums neabejingas iš bendradarbių...

Skorpionas

Jūsų savijauta puiki, net jei nenorėsite to pripažinti. Neklausykite paskalų apie mylimą žmogų: jūsų pasitikėjimas naudingai pakreips įvykių raidą. Tai puiki diena dirbantiems kūrybinį darbą.

Šaulys

Tegu kiti kalba, o jūs mokėkite pasiklausyti. Neskubėkite pritarti ar žadėti, įsipareigoti: galite įkliūti... Tai laikas, kai mezgasi slapti romanai arba jie virsta oficialiais.

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Džiaukitės savo jausmais, norais, pasiekimais. Tai pergalingas metas, kai reikia drąsiai tikėti savo laime.

Vandenis

Naudingų pasiūlymų ir susitarimų metas. Vis dėlto būkite atidūs, ar jūsų nemėgina papirkti gražiais pažadais, vertinga dovana. Nepersidirbkite, daugiau paaukokite meilei.

Žuvys

Maloniai lengvabūdiškas bei romantiškas metas. Susitikite su gerais draugais ir prisiminkite jūsų senas pramogas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų