REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
7
Siaubinga tragedija namuose (nuotr. facebook.com)

Naujagimis kovoja dėl savo gyvybės po tėvams priklausančių Stratfordšyro bulterjerų Fizzy ir Dotty užpuolimo. Greitosios pagalbos pajėgos sekmadienio rytą skubėjo į Kembridžšyre, Anglijoje esančius namus.

7

Naujagimis kovoja dėl savo gyvybės po tėvams priklausančių Stratfordšyro bulterjerų Fizzy ir Dotty užpuolimo. Greitosios pagalbos pajėgos sekmadienio rytą skubėjo į Kembridžšyre, Anglijoje esančius namus.

REKLAMA

Kelių savaičių amžiaus berniukas į ligoninę buvo išvežtas kritinės būklės. Kūdikio senelis sako, kad tai buvo „keistas ir siaubingas nelaimingas atsitikimas“.

Dėl vaiko nepriežiūros sulaikyti du 28 ir 31 metų žmonės, rašoma dailymail.co.uk.

Šiandien pranešama, kad naujagimis berniukas, kuris dabar kovoja dėl savo gyvybės po to, kai jį užpuolė jo paties tėvų Stratfordšyro bulterjeras, yra „prastos būklės“.

Manoma, kad mažasis Reubenas McNulty‘is, dar nesulaukęs nė mėnesio, ligoninėje yra kritinės būklės po ankstyvą sekmadienio rytą įvykusio užpuolimo.

REKLAMA
REKLAMA

Panašu, kad jis buvo užpultas vieno iš jo tėvams, kuriuos vietos gyventojai įvardina kaip Daną McNulty‘į ir Amy Litchfield, priklausančių šunų.

REKLAMA

Dėl vaiko nepriežiūros sulaikyti du 28 ir 31 metų žmonės, pasak policijos, yra paleisti už užstatą.

Šiandien Amy tėvas Paulas Litchfieldas lankėsi poros namuose Jakslio kaime netoli Piterboro Kembridžšyre, kur įvyko užpuolimas.

Jis tikina, kad Reubenas buvo sužeistas keisto nelaimingo atsitikimo metu ir kad tiek Amy, tiek Danas yra geri tėvai.

Kalbėdamas 160 000 svarų sterlingų vertame dviejų kambarių bute, P. Litchfieldas sakė: „Jie čia negrįš daugelį mėnesių, nes vaiko būklė prasta, labai linkiu jam sveikatos. Tėvai irgi prastai jaučiasi.

REKLAMA
REKLAMA

Galų gale tai tik keistas nelaimingas atsitikimas, o visi iš situacijos daro skandalą.

Jie nepadarė nieko blogo, o dabar įvykis vaizduojamas taip, lyg jie būtų siaubingi tėvai. Tai visiškas melas, jie yra nuostabūs tėvai.“

P. Litchfieldas pridėjo: „Jei jie būtų blogi tėvai, dabar juk nesėdėtų šalia kūdikio. Žmonės turi suprasti, kad medalis visuomet turi dvi puses.

Bėda ta, kad dabar visi daug kuo rizikuoja, ne tik jie, bet ir mes, šeimos nariai.“

Manoma, kad Reubeną užpuolė vienas iš dviejų poros bulterjerų, vardu Fizzy ir Dotty.

Į šeimos namus paramedikai buvo iškviesti po užpuolimo, kuris įvyko maždaug 1 val. 47 min. sekmadienio rytą. Reubenas buvo išvežtas į Adenbruko ligoninę Kembridže.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Priešais poros butą gyvenantis vyras sako, kad jis tėvus įspėjo „būti atsargiems“ su šunimis, kai praėjusį mėnesį tėvai iš ligoninės parsivežė naujagimį.

Savo tapatybės atskleisti nenorėjęs vyras sakė: „Jis (Danas) aplinkiniams rodė savo naujagimį sūnų, nes labai juo didžiavosi.

Kai jis man parodė nuotraukas, aš pasakiau, kad būtų atsargus su tais šunimis, nes jie gali būti nepratę prie naujagimių.

Žinau, kaip elgiasi šunys, kai pavydi savo šeimininko. Jis man pasakė, kad bus atsargus. Jis sakė: „Mes su Amy jau apie tai galvojame.“ Neįsivaizduoju, kaip tai galėjo atsitikti.“

31-erių metų Amy mažiau nei prieš mėnesį socialiniuose tinkluose dalinosi naujagimio nuotraukomis, kuris, kaip manoma, yra Reubenas. Jos „Facebook“ profilyje taip pat yra Fizzy ir Dotty nuotraukų.

REKLAMA

Kitas kaimynas sakė, kad šunys yra „pikti“. Vyras pasakojo: „Esu ir anksčiau matęs šiuos šunis – jie pikti ir urzgia ant kiekvieno praeivio.“

Jis sakė, kad ankstyvą sekmadienio rytą jį pažadino policijos sirenos.

„Vidury nakties mane pažadino sirenos ir ryškios šviesos, todėl susirūpinau.“ – sakė vyras. – „Išėjau į lauką, ir ten buvo keletas policijos automobilių, du policijos furgonai, greitosios pagalbos automobilis ir paramedikai. Iš namo policija su antrankiais išvedė vyrą ir moterį.

Greitoji pagalba tuoj pat išvažiavo, lydima policijos. Supratau, kad kažkas turbūt rimtai sužeistas.“

Dėl vaiko nepriežiūros sulaikyti du 28 ir 31 metų žmonės, pasak policijos, yra paleisti už užstatą ir laukia tolesnio tyrimo. Kembridžšyro policijos atstovas teigė: „Lapkričio 18 dieną, sekmadienį, 1 valandą 47 minutės gavome greitosios pagalbos iškvietimą į Jakslį, Wykes Road gatvę, dėl pranešimo apie naujagimį berniuką, kurį užpuolė šuo.

REKLAMA

Į įvykio vietą atvyko pareigūnai ir paramedikai ir kūdikis buvo išvežtas į Piterboro miesto ligoninę, o vėliau perkeltas į Adenbruko ligoninę Kembridže dėl gyvybei pavojų keliančių sužeidimų. Jo būklė vis dar yra kritinė.

Dėl įtarimų vaiko nepriežiūra sulaikyta 28-erių metų moteris ir 31-erių metų vyras, abu iš Jakslio, ir šiuo metu paleisti už užstatą iki gruodžio 15 dienos.

Iš būsto paimti du šunys, Stratfordšyro bulterjerai, kurie dabar yra policijos šunų prieglaudoje. Policija vis dar stebi įvykio vietą ir yra pradėtas tyrimas.“

Butas, kuriame gyvena šeima, yra 1960-ųjų statybos name, ramioje gyvenamųjų namų gatvelėje, maždaug keturios mylios nuo Piterboro.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų