REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
19
Artūras Žabas-Beissoul ir Marija Palaikytė (Paulius Peleckis/Fotobankas)

Šiandien sostinėje įvyko antrasis #FashionInTheMaking renginys. Tai – atvirų paskaitų apie madą susitikimas, kurio nepraleido ir žinomi žmonės.

19

Šiandien sostinėje įvyko antrasis #FashionInTheMaking renginys. Tai – atvirų paskaitų apie madą susitikimas, kurio nepraleido ir žinomi žmonės.

REKLAMA

Šįkart čia įvyko Marijos Palaikytės pokalbis su Artūru Žabu-Beissoul, kuris papasakojo apie nežabotą požiūrį į madą. Jų aptarta tema buvo Electrofashion – kelias į VOGUE.

Daugiau nei muzika, giliau nei mada, toliau nei realybė…. Mada, menas, avangardas, saviraiška, kūryba ir laivė – sinonimai ar sėkmės ingredientai? Mada yra emocija, bet ne visi gali tą emociją kurti, o ir kūryba pati savaime ne visada nusipelno pripažinimo. Tad, kas lemia sėkmę? Kaip pralenkti žiūrovo fantazijas ir būti išties unikaliu? Individualumas ar bendruomeniškumas, kūryba ar saviraiška, mada ar nežabota laisvė? Kas yra pripažinimas ir kokie žingsniai gali nuvesti į VOGUE puslapius? Tai tik dalis temų, kurias gvildens Marija Palaikytė pokalbyje su Artūru Žabu-Beissoul.

#FashionInTheMaking – tai tęstinis atvirų paskaitų projektas, kurį inicijuoja vienintelis Lietuvoje siūlantis Mados industrijos bakalauro studijų programą Kazimiero Simonavičiaus universitetas. Kiekvieną mėnesį iki pat birželio (pasirinktą mėnesio trečiadienį) patyrę mados industrijos veikėjai skaitys paskaitas ir kvies diskutuoti įvairiomis su mados verslu susijusiomis temomis bei kvies į mados pasaulį nerti visu pajėgumu.

REKLAMA
REKLAMA

Mados verslas išgyvena išties ypatingą – naują virsmo periodą. Keičiasi ne tik verslo modeliai, keliai į sėkmę, tačiau ir vertybės. Ar gali būti taip, kad į ateitį žengiame besižvalgydami atgal? O gal kuriame dar neišbandytą rytojų, paremtą nevaržoma technologine revoliucija? Kur riba tarp vertybių ir pragmatiškų ambicijų?

REKLAMA

Nors tai skamba kaip filosofiniai klausimai, tačiau #FashionInTheMaking paskaitose iš įvairių mados industrijoje veikiančių dalyvių išgirsime konkrečius atsakymus – į kurią pusę šiame virsme žengia didieji mados industrijos dalyviai ir ką turėtume daryti mes, norintys joje veikti kaip lygiaverčiai veikėjai.

Visos renginio akimirkos – nuotraukų galerijoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų