REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Savaitės vidurys kai kuriems Zodiako ženklams prognozuojamas itin sunkus: laukia svarbūs darbai, daug atsakomybių. Taip pat įspėja būti atsargiems.

Savaitės vidurys kai kuriems Zodiako ženklams prognozuojamas itin sunkus: laukia svarbūs darbai, daug atsakomybių. Taip pat įspėja būti atsargiems.

REKLAMA

Lapkričio 21 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Paskutinę minutę pasiseks, tačiau nereikėtų be reikalo rizikuoti. Venkite ginčų, nieko nežadėkite nepagalvoję. Ramiau vairuokite automobilį ir nesinešiokite su savimi didelių pinigų sumų ar svarbių dokumentų: galite pamesti.

Tauras

Nepalanku kuo nors sudėtingu darbe užsiimti. Labiau pasigilinkite į ankstesnius darbus, tinka imtis nebaigtų reikalų.

Dvyniai

Tinka imtis tvarkyti užvilkintų reikalų. Vakarą skirkite tiems, kuriuos mylite. Daugiau laiko praleiskite su vaikais.

Vėžys

Palanku užsiimti atidėtais darbais. Tai geras laikas ir tikrintis sveikatą. Didesnė nelaimingų atsitikimų tikimybė ką nors meistraujant.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Galite tapti svetimo žioplumo auka, tad geriau niekuo nepasitikėti ir viską daryti patiems. Gresia nesusipratimai tarp sutuoktinių: nesiaiškinkite santykių, nenorėkite sužinoti, ko jums nesakoma, ir nesakykite to, ko kitas nenori girdėti.

REKLAMA

Mergelė

Gana pavojingas metas, tad būkite nuosaikūs bei atsargūs. Bendraudami nesiimkite nieko kategoriškai spręsti, teigti. Vis dėlto vakare įsitikinsite, kad nėra to blogo, kuris neišeitų į gera.

Svarstyklės

Galimos kritinės situacijos bendraujant, dirbant ar važiuojant automobiliu: kils problemų dėl per didelio nervingumo, ambicingumo, nesiskaitymo su šeimos, vadovybės ar valdininkų nuomone. Gali paaiškėti jūsų veiklos trūkumų.

Skorpionas

Šios dienos ketinimai, nauji sumanymai dažnai tušti. Turite būti itin atidūs darbe. Geriau nesiimti atsakingų užduočių. Mokėkite laiku nusileisti, nieko nereikalauti.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Nepervertinkite savo sugebėjimų, nedemonstruokite savarankiškumo, proto, geriau paklausykite išgirstų patarimų, įspėjimų. Būkite pasiruošę nemaloniems netikėtumams darbe, o sužinoję apie savo sutuoktinio simpatijas kitam asmeniui, neskubėkite panikuoti.

Ožiaragis

Nepalankus metas aktyviai veiklai, svarbiems reikalams tvarkyti. Derėtų saugoti savo turtą bei sveikatą.

Vandenis

Būsite energingi ir nemažai spėsite reikalų sutvarkyti, aišku, jei dėl niekų nesierzinsite ir mokėsite nereaguoti į provokacijas. Tad nesistenkite būti kieti bei visada tiesūs. Mažiau skubėkite, nebent reikėtų taikytis ar suteikti pagalbą.

Žuvys

Jei liksite ramūs, pavyks išspręsti svarbų finansinį klausimą. Kuo nors nauju žavėtis nepatartina: kas dabar jaudina, ko šiuo metu norisi, gali būti netikra. Vakaras palankus susitaikymo dovanėlei įteikti.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų