REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
82
Ieva Zasimauskaitė (nuotr. Rytis Šeškaitis)

Dar rugsėjo mėnesio pradžioje praėjusių metų Lietuvos atstovė „Eurovizijoje“, Ieva Zasimauskaitė, nustebino netikėta žinia – dainininkė užsimojo „atvežti“ dainų konkursą į Kauną.

82

Dar rugsėjo mėnesio pradžioje praėjusių metų Lietuvos atstovė „Eurovizijoje“, Ieva Zasimauskaitė, nustebino netikėta žinia – dainininkė užsimojo „atvežti“ dainų konkursą į Kauną.

REKLAMA

Mergina buvo paskelbusi apie muzikos ir draugystės koncertą, pavadinimu „EUROVISION AFTERPARTY“, kuris turėjo įvykti Kaune gruodžio 16 dieną.

Vis dėlto šiandien mergina socialiniame tinkle „Facebook“ savo sekėjams pranešė, kad koncertas vis dėlto neįvyks.

„Labas. Kaip smagu, kad taip visi rašot ir kaip smagu, kad taip palaikot ir esat kartu... Man irgi liūdna, kad šito renginio nebebus, man irgi liūdna, kad negalėsim pajausti to jausmo čia Lietuvoje, na, bet ne viskas pagal planą šiame gyvenime vyksta... ir kartais iškart negali suprasti kodėl? Bet vėliau, po kiek laiko dar ir padėkoji visatai ar Dievui, kad viską taip sudėliojo ir, kad davė visas įmanomas pamokas.

Kokia priežastis? Neišpildžiau renginio programos taip, kaip tikėjausi ir svajojau, o su Jumis norėjau pasidalinti 100 proc. produktu, kad tikrai būtumėt pajutę Lisabonos dvasią. Matyt, dar esu per jauna organizuoti renginius, kai neturiu tam jokios patirties. Bet aš visą gyvenimą būsiu dėkinga žmonėms, kurie taip nuostabiai ir geranoriškai prisidėjo prie šitos mano svajonės, haha, kuri jau ir liks svajone. Ir liko komanda – nesvarbu kas, ir nepaliko manęs vienos srėbti visos košės.

REKLAMA
REKLAMA

Bilietus grąžinsim, jų dar nebuvo labai daug, bet arenos surinkti aš nesitikėjau, tai būtų per daug mega wow, kaip jau ir mano mielas Darius Užkuraitis sakė, kad čia nišinis renginys, beeet juk svajonės jos tam ir skirtos... Laaaabai ačiū, Jums už palaikymą... Bėgu į repeticijas ir naujų dainų įrašus... Susitiksim pavasarį, Jūs esat mano įkvėpimas, ką reiškia tikras fanas. Jūsų Ieva..“ – jausmingai rašė dainininkė.

REKLAMA

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad minėtame koncerte turėjo pasirodyti daugybė „Eurovizjos“ dalyvių, tarp kurių – ir Cesár Sampson (Austrija), Laura Rizzotto (Latvija), Ryan O’shaughnessy (Airija), Elina Nechayeva (Estija) ir kt.

Minėtas koncertas būtų buvęs didžiausias ir vienintelis toks koncertas Europoje, kai pasibaigus „Eurovizijai“ dalis atlikėjų susirenka į afterparty koncertą dėl savo ištikimiausių fanų.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų