REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Kepdavom juos nuo vaikystės, pas mus namai dažnai kvepėdavo vanile, nes nebūdavo nei vienos šventės, kad nekeptume šio gardumyno. Man šie vafliai skaniausi senoje močiutės vaflinėje”, – tikina tinklaraštininkė Rita.

„Kepdavom juos nuo vaikystės, pas mus namai dažnai kvepėdavo vanile, nes nebūdavo nei vienos šventės, kad nekeptume šio gardumyno. Man šie vafliai skaniausi senoje močiutės vaflinėje”, – tikina tinklaraštininkė Rita.

REKLAMA

Vafliams reikės: 200 g. sviesto, 5 kiaušinių, pusę puodelio cukraus (puodelis 250 ml., mėgstantiems labai saldžiai dėkite daugiau), 1 puodelio miltų (matuokite tuo pačiu puodeliu), pusę šaukštelio vanilinio cukraus.

1. Ištirpinkite sviestą ir palikite atvėsti.

2. Kiaušinius išplakite su cukrumi ir vanile, pilkite atvėsusį sviestą ir po truputį maišydami į masę sijokite miltus. Tešla turi išeiti vidutinio tirštumo.

3. Įkaitiname vaflinę ir dėkite po pilną šaukštą tešlos. Nepridėkite per daug, nes išbėgs pro šonus. Kepame kol paruduos ir susukame dar karštus.

Vafliai pastovėję per naktį suminkštėja ,bet skoniui nekenkia.

Šaltinis: Ritos receptai

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų