REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
„Lietuvos Talentai“ (nuotr. Organizatorių)

Vienas populiariausių visų laikų televizijos projektų „Lietuvos talentai“ grįžta į ekranus. Stebinantis ir intriguojantis projektas jau ateinančiais metais savaitgalio vakarais prikaustys televizijos žiūrovus.

4

Vienas populiariausių visų laikų televizijos projektų „Lietuvos talentai“ grįžta į ekranus. Stebinantis ir intriguojantis projektas jau ateinančiais metais savaitgalio vakarais prikaustys televizijos žiūrovus.

REKLAMA

Analogų neturinčiame TV3 televizijos šou gali pasirodyti visi, kurie mano turintys talentą.

„Projektas išskirtinis tuo, kad jame gali dalyvauti kiekvienas: ir akrobatai, ir sportininkai, ir magai, ir šokantys ar dainuojantys – apribojimų jokių nėra. Talentas, atkaklumas, drąsa bei valia ir sėkmė bus Jūsų rankose, nes vienas atliktas bandymas yra geriau už tūkstantį svarstymų ir abejonių ar verta. Kartais talentai slepiasi mūsų viduje ir tik pasitikėjimas savimi gali jį išlaisvinti bei suteikti dalyviui bei žiūrovams begalę džiaugsmo“, – sakė Arvydas Rimas, TV3 kūrybos direktorius.

Pasak, A. Rimo, šis projektas Lietuvoje yra išskirtinai populiarus: „Tai šou, kuriame lietuviai daro neįtikėtinus ir iš pirmo žvilgsnio neįmanomus dalykus. Per penkis jau vykusius šou sezonus mes sulaukėme kelių tūkstančių paraiškų iš norinčiųjų pademonstruoti savo talentus, per televiziją transliavome daugiau nei pusę tūkstančio pasirodymų, o kiekvieną laidą vidutiniškai pasižiūrėdavo beveik 900 tūkst. žmonių“.

REKLAMA
REKLAMA

Pagrindinis šou prizas – garbė, šlovė ir 10 tūkstančių eurų.

„Ypatingai laukiami tie, kurie mano, kad jų talentas yra neįprastas ir dar nedaug žmonių juos matė ir jais žavėjosi. Išskirtinumas šiame projekte yra ypač vertinamas, o unikalūs dalyviai labai laukiami. Svarbiausia yra nebijoti laukiančios šlovės ir pripažinimo. „Lietuvos talentuose“ nėra amžiaus cenzo – pasirodyti gali ir garbaus amžiaus, ir patys jauniausi dalyviai“, – dalyvauti kvietė šou prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas.

REKLAMA

Pasak Samo, dalyvavimas projekte yra greičiausias ir geriausias būdas parodyti savo talentą visai Lietuvai. Akordeono virtuozas Martynas Levickis, dantimis grojantis Mikas Stankevičius, gatvės gimnastikos komanda „Project Mayhem“, jaunoji būgnininkė Fausta Šukytė, cirko artistas Kasparas Bujanauskas, iliuzionistas Anton Lavrentjev – tai tik keletas pavardžių, kuriems projektas padovanojo žinomumą ir neįkainojamą patirtį.

Kas šį sezoną užims „Lietuvos talentų“ komisijos kėdes, dar nėra atskleidžiama. Kaip ir visuose didžiuosiuose TV3 projektuose, žinoma kad tai bus savo srities profesionalai, gerbiami visuomenės ir turintys autoritetą žinomi žmonės.

REKLAMA
REKLAMA

Norintys dalyvauti projekte, yra kviečiami pildyti internetinę anketą puslapyje https://www.tv3.lt/lietuvostalentai. „Lietuvos talentų“ organizatoriai pradeda savo turą per Lietuvą. Jo tikslas – padėti nedrįstantiems užpildyti anketą, įpūsti pasitikėjimo savo jėgomis, atsakyti į rūpimus klausimus.

„Lietuvos talentų“ komanda lauks būsimų šou dalyvių prekybos ir pramogų centruose „Akropolis“: lapkričio 17 d. Klaipėdoje, lapkričio 18 d. Šiauliuose, lapkričio 25 d. Vilniuje, o gruodžio 1 d. Kaune.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų