REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rytas Vilniaus oro uoste. Į rungtynes Ispanijoje susiruošę Vilniaus „Ryto“ krepšininkai čia, tiesiog oro uoste praeivius džiugina savo kepiniais. Nors ir labai skuba į Malagą, vyrai su savo mylimosiomis sumanė prisidėti prie „Išsipildymo akcijos“ Pyragų dienos.

Rytas Vilniaus oro uoste. Į rungtynes Ispanijoje susiruošę Vilniaus „Ryto“ krepšininkai čia, tiesiog oro uoste praeivius džiugina savo kepiniais. Nors ir labai skuba į Malagą, vyrai su savo mylimosiomis sumanė prisidėti prie „Išsipildymo akcijos“ Pyragų dienos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Krepšininkai džiaugiasi savo draugių ir žmonių kulinariniais sugebėjimais.

„Nuostabūs, labai skanūs, matosi, kad su meile daryti, labai nuostabūs“, – džiaugiasi krepšininkas Aistis Pilauskas.

REKLAMA

„Prašau, bet retai palepina, šia proga iškepė ir namie paliko šiek tiek“, – juokėsi Martynas Echodas.

Komandos draugas Deividas Sirvydis tikina, kad saldumynus mėgsta ir valgo viską iš eilės: „Saldumynų mėgėjas aš, viską valgau.“

Šias vaišes surengusios krepšininkų mylimosios apie receptus neatvirauja, tačiau mini vieną būtiną ingredientą – meilę.

Kol krepšininkai ragauja savo žmonų ir draugių keptus pyragus, treneris Dainius Adomaitis primena, kad svarbiausia Pyragų dienos misija – aukoti. Ir tai jis pagrindžia savo pavyzdžiu, mat kepti nedrįsta.

REKLAMA
REKLAMA

„Jau seniai bekepiau, bet kažkada morkų pyragą kepdavau“, – sako D. Adomaitis.

Atsakingai Pyragų dienai ruošiasi ir „Išsipildymo akciją“ rengiančio SEB banko darbuotojai. Štai Justina nusprendė pagaminti trupininį pyragą su pačios augintais juodaisiais serbentais, namine varške ir medumi. Ir miltai čia sveikuoliški – viso grūdo avižų, sumaišyti su migdolų miltais.

„Tokiu paprastu veiksmu galime kiekvienas tapti žemiškais angelais, padėdami vaikams, kuriems reikia mūsų pagalbos“, – sako SEB Gyvybės draudimo atstovė J. Pusvaškytė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šį savo kepinį Justina pavadino Angelų pyragu. Mat pati yra aistringa angelų kolekcininkė: „Pačią pyrago idėją pasufleravo angelas sargas, kurį, tikiu, turi kiekvienas iš mūsų. Ir pas mane namuose gyvena daug angelų.“

Ir štai Justina savo trupininį šedevrą jau neša į SEB banke surengtą Pyragų dieną. Čia pyragai ragaujami ir už juos elektroniniu būdu aukojami pinigai „Išsipildymo akcijai“. Įspūdingiausi sulaukia italo virtuvės šefo įvertinimo.

„Labai įdomu, kad darbo metu sugalvojo tokią akciją, kad palaikytų vaikus. Varžytis vienam su kitu yra smagu, darbe yra kitokia diena ir prasminga. Žmonės supratimą įgauna, kad taip galima padėti vaikams. Čia nuostabu“, – džiaugės Gian Luca Demarco.

REKLAMA

Iniciatyva džiaugiasi ir SEB banko personalo departamento vadovas Ugnius Vipartas. „16 metų iš eilės dalyvaujame akcijoje ir nuotaika šilta, šeimyniška, prasminga. Prasminga šventė šiandien“, – sako jis.

Visoje Lietuvoje vykstanti Pyragų diena šiemet jau devintoji ir kviečia aukoti TV3 televizijos ir SEB banko organizuojamos „Išsipildymo akcijos“ herojams – sergantiems vaikams, kuriems mūsų pagalbos reikia labiausiai.

„Ypatinga tuo, kad kasmet vis didesnė ir prisijungia vis daugiau įmonių ir visuomeninių organizacijų, mokyklų, darželių, valstybinių įmonių. Labai tikiuosi, kad šiemet turėsime daugiau kaip 500 dalyvių ir labai smagu, kad šiemet dalyvauja ir mūsų krepšininkai. Stiprūs vyrai, kurie kovoja dėl pergalių, pasirodo, mėgsta ir pyragus“, – džiaugiasi TV3 vadovė Laura Blaževičiūtė.

Ačiū už Jūsų gerumą ir primename, kad aukoti „Išsipildymo akcijai“ galite ir skambindami telefonu arba siųsdami trumpąją žinutę, taip pat ir internetu bei atlikdami pavedimus į labdaros sąskaitas bankuose. Surinkti pinigai bus skirti sunkiai sergantiems mažyliams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų