REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus „Ryto“ krepšininkai vėlyvą trečiadienio vakarą pradės Europos taurės varžybų reguliaraus sezono antro rato kovas.

Vilniaus „Ryto“ krepšininkai vėlyvą trečiadienio vakarą pradės Europos taurės varžybų reguliaraus sezono antro rato kovas.

REKLAMA

Sostinės komandos treneris Dainius Adomaitis antradienį Vilniaus oro uoste pranešė liūdną žinią – kartu su ekipa į Ispaniją neišskrido Lietuvoje likęs Chrisas Krameris.

Įžaidėjas iš JAV antrą kartą šiame sezone patyrė traumą. Kol kas dar nėra aišku, kaip ilgai „Ryto“ klubas privalės verstis be savo kapitono

Praėjusią savaitę „Rytas“ atsisveikino su vilčių nepateisinusiu amerikiečiui Manny Harrisu.

D. Adomaitis patvirtino, kad sostinės klubas aktyviai ieško naujo žaidėjo.

„Turėjome kelis kandidatus, bet vis neprieiname iki situacijos, jog kažkas padėtų parašą. Situacija yra sudėtinga, nes tos pozicijos krepšininkų ieško daug komandų.

Pirmiausia norime rasti įžaidėją, o tada svarstysime, ar reikalingas pastiprinimas ir kitose grandyse. Prioritetas būtų žaidėjas, kuris galėtų pataikyti iš distancijos“,- Vilniaus oro uoste sakė D. Adomaitis.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmose Europos taurės rungtynėse Vilniuje, „Rytas“ 80:72 įveikė Malagos „Unicaja“. Šiai Ispanijos komandai tai buvo vienintelė nesėkmė per pirmąsias penkias akistatas Europos taurės varžybose.

REKLAMA

„Laukia sunkus išvykos mačas. „Unicaja“ pralaimėjo vietiniame čempionate. Esame kovingos nuotaikos ir reikia prieš juos žaisti labai susikaupus, kadangi „Unicaja“ žaidžia greitą ispanišką krepšinį. Manau, kad susikaupimas gynyboje bus vienas svarbiausių aspektų.

Ši komanda palaiko labai aukštą tempą. Tiek norėdami pelnyti lengvus taškus, tiek greitai įžaisdami kamuolį bei atakuodami iš toli. Jie turi balansą tarp žaidimo baudos aikštelėje ir ties perimetru.

Kai pavyksta žaisti po krepšiu ir pataikyti iš tritaškio zonos, žaisti labai sunku“,- apie būsimą akistatą kalbėjo „Ryto“ strategas.

REKLAMA
REKLAMA

Vilniaus „Rytas“ į Malagą išskirdo po patirto fiasko Lietuvos krepšinio lygos rungtynėse namuose prieš Klaipėdos „Neptūną“. D. Adomaitis tvirtino, kad šeštadienį jo komanda žaidė labai prastai.

„Visos klaidos yra besikartojančios. Vienose rungtynėse su jomis tvarkomės geriau, kitose – blogiau. Šiame mače buvo blogiau. Buvo stoka komunikacijos.

Atrodo, kad paprastose pasikeitimo situacijose mes sugebame leisti varžovams pelnyti daugiau nei 20 taškų. Laimi arba pralaimi vien tik dėl to – po to tik gali kalbėti apie kitus dalykus“,- kalbėjo D. Adomaitis.

Vilniaus „Ryto“ ir Malagos „Unicaja“ komandų akistata Ispanijoje trečiadienio vakarą startuoja 21.45 val. Šią dvikovą tiesiogiai transliuos televizijos kanalas TV6.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų