REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
43
Astrologija (nuotr. 123rf.com)

Pirmasis lapkričio sekmadienis, kaip rodo žvaigždės, daugeliui ženklų bus nepalankus. Vieniems komforto ieškoti patariama šeimos ir draugų rate, kitiems protingiausia būtų tiesiog patylėti.

43

Pirmasis lapkričio sekmadienis, kaip rodo žvaigždės, daugeliui ženklų bus nepalankus. Vieniems komforto ieškoti patariama šeimos ir draugų rate, kitiems protingiausia būtų tiesiog patylėti.

REKLAMA

Lapkričio 04 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Kebli diena, bent jau rytas painus, kai galite priimti neteisingą sprendimą. Labiau įsiklausykite į draugų nuomonę, patarimus. Neskubėkite pyktis su partneriais ir tais, kurie jus palaiko.

Tauras

Sudėtinga diena, kai sunku suprasti, kas padeda, o kas kenkia, kas sąžiningas, o kas apgaudinėja. Jei jau reikia pagalbos, mėginkite jos ieškoti vakare.

Dvyniai

Jums pavyks įgyti persvarą (bent jau moralinę), o pergalė ne už kalnų: dabar esate pakankamai stiprūs.

Vėžys

Protinga siekti kompromisų. Nepamirškite, kad tai diena, kai jūsų negirdi, ir, deja, jūs patys nesuvokiate, kas sakoma, kas vyksta.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Jūs tikitės stebuklo, netikėto išgelbėjimo? Ką gi, šiandien tikrai patirsite, kas jus remia, vertina, o kas naudojasi, išduoda. Na, o tikras draugas dėl jūsų ryšis padaryti stebuklą, ypač jei kreipsitės pagalbos vakare.

REKLAMA

Mergelė

Nepalanki diena nei aktyviai veiklai, nei kovai. Tiesa, jus supras ir nuoširdžiai palaikys draugai. Baikite senus darbus ir venkite bendrauti su nemaloniais asmenimis. Pasistenkite eiti anksčiau ilsėtis.

Svarstyklės

Mokėkite nereaguoti į provokacijas, patys sau tapsite priešais. Jums nepatiks daugybė dalykų, ir jei jau nuspręsite pakovoti, darykite tai iki galo.

Skorpionas

Tiktų spręsti finansines problemas, tačiau turite būti apdairūs: gauti pasiūlymai, naujos galimybės gali netikėtai pakenkti jūsų interesams.

Šaulys

Vienas netikęs žodis ryte gali sugadinti bet ką, ir jūs vėl atsidursite ten, nuo ko pradėjote. Lengvabūdiškumas žadant, kritikuojant duos karčių vaisių: pirmą dienos pusę tai itin svarbu prisiminti.

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Itin nepalankus metas. Nesivelkite į ginčus (labiausiai ryte). Didelė tikimybė likti suklaidintiems, apgautiems. Neįsitraukite į konkurencinę kovą darbe, nerizikuokite vairuodami kelyje.

Vandenis

Galite susidurti su problema: kiekvienas už save. Bet ši diena jums palanki, tad neskubėkite panikuoti, paskutinę akimirką laimė tikrai nusišypsos (labiau tikėtina, kad vakare).

Žuvys

Liaukitės tuščiai išgyventi dėl padarytų klaidų, praleistų gerų progų. Jei bus galimybė ką nors perdaryti, šiandien (ypač antrą dienos pusę) tam tinkama proga.

Šaltinis: vytautus.com

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų