REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmąją Šv. Kalėdų dieną, gruodžio 25-ąją, prekybos tinklo „Rimi“ parduotuvės nedirbs, o kitomis žiemos švenčių dienomis parduotuvių darbo laikas bus sutrumpintas.

Pirmąją Šv. Kalėdų dieną, gruodžio 25-ąją, prekybos tinklo „Rimi“ parduotuvės nedirbs, o kitomis žiemos švenčių dienomis parduotuvių darbo laikas bus sutrumpintas.

REKLAMA

Pasak prekybos tinklo „Rimi“ vadovo Giedriaus Bandzevičiaus, visi „Rimi“ parduotuvių darbuotojai kalėdiniu laikotarpiu deda daug pastangų, kad pirkėjų pasiruošimas didžiausioms metų šventėms būtų kuo paprastesnis.

„Turime ir vidinių tradicijų, tokių kaip „Rimi“ darbuotojų kalėdinės žaidynės, kurių metu mūsų parduotuvės draugiškai varžosi tarpusavyje, kuri šventiškiau pasipuoš ar gražiau supakuos dovanas. Taip pat kalėdinis laikotarpis yra metas, kai mūsų biuro darbuotojai ateina dirbti į parduotuves ir imasi sau neįprastų darbų – kepykloje kepa duoną ar kasoje aptarnauja pirkėjus. Tad labai džiugu, kad po šio intensyvaus laikotarpio, kurio metu petys petin dirbame dėl savo pirkėjų, visi drauge atsitrauksime nuo darbų ir kursime kalėdinę nuotaiką jau savo šeimų ir artimiausių žmonių apsuptyje“, – sakė „Rimi“ vadovas G. Bandzevičius.

Pirmąją Šv. Kalėdų dieną su šeimomis ir artimaisiais leis visi prekybos tinklo „Rimi“ darbuotojai. Be to, bus sutrumpintas parduotuvių darbo laikas per Kūčias, antrąją Kalėdų dieną ir sausio 1-ąją.

REKLAMA
REKLAMA

Prekybos tinklui „Rimi“ šiuo metu priklauso 57 parduotuvės, o jo darbuotojų skaičius siekia daugiau nei 3,2 tūkst.

Nedirba ir kiti

Spalio 23 d. skelbta, kad pirmąją šių metų šv. Kalėdų dieną beveik 15 000 lietuviško prekybos tinklo „Maxima“ darbuotojų leis laiką su šeima bei artimaisiais – visos „Maximos“ parduotuvės gruodžio 25-ąją nedirbs. Prekybos tinklas taip pat informuoja pirkėjus, jog pirmąją Naujų metų dieną bei per šv. Velykas parduotuvių darbo laikas bus sutrumpintas, rašyta pranešime spaudai.

Tv3.lt anksčiau „Lidl" atstovai patvirtino, kad parduotuvės visoje Lietuvoje, kaip ir pernai, per Kūčias dirbs trumpiau, o pirmąją Kalėdų ir Naujųjų metų dieną nedirbs iš viso. Ankstesnė praktika rodo, kad prekybos centras „Norfa" šventiniu laikotarpiu sumažindavo dirbančių parduotuvių skaičių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų